Έστειλε χρήματα για άλογο που ονομαζόταν «ISIS» και η Interpol ζήτησε εξηγήσεις

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Ούτε καν να πιστέψει το μπέρδεμα που της συνέβη δεν μπορούσε η Susan Govindasamy από τον Μπόλτον. Πιο συγκεκριμένα, η 57χρονη γυναίκα επιχείρησε να στείλει κάποια χρήματα στον στάβλο που φιλοξενούσε το άλογο, το όνομα του οποίου… δυσκόλεψε τα πράγματα.

Ποιο ήταν το όνομα του πανέμορφου ζώου; «ISIS»! Δεν πρόκειται για κάποιο λάθος, απλά δεν το λες και εύστοχη επιλογή, ειδικά όταν στην αιτιολόγηση για την μεταφορά του ποσού, έγραψε «funds for ISIS».

Φυσικά η PayPal μπλόκαρε την συναλλαγή, ενώ ειδοποιήθηκε και η Interpol, η οποία ζήτησε άμεσα εξηγήσεις από την γυναίκα! «Έλαβα e-mails από την PayPal και την Interpol, θέλοντας να μάθουν γιατί χρηματοδοτώ την τρομοκρατική οργάνωση».

Για να λυθεί το μπέρδεμα, αναγκάστηκε να στείλει το βιβλιάριο του 9χρονου αλόγου που πιστοποιεί το όνομά του. Όπως είπε αρκετοί την είχαν συμβουλέψει στο παρελθόν να κάνει νέα… βάφτιση, ωστόσο αυτή κόλλησε με μια ομώνυμη Αιγύπτια θεά και μέχρι σήμερα παραμένει ανένδοτη.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...