Εξάρχεια: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε κατάστημα εστίασης με δυο συλλήψεις

Petite Perle 300×250

Έφοδο σε καφέ στα Εξάρχεια πραγματοποίησαν άντρες της ομάδας ΟΠΚΕ, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι κάτι… παράξενο συμβαίνει στο εσωτερικό του.

Αρχικά οι αστυνομικοί έθεσαν υπό παρακολούθηση το κατάστημα που είχε μισάνοιχτο το ρολό του. Στη συνέχεια, διαπίστωσαν ότι υπήρχε κινητικότητα από άτομα που έμπαιναν και έβγαιναν στο καφέ. Οι άντρες της ΟΠΚΕ υποψιάστηκαν ότι κάτι… ψωνίζουν παράνομα και έτσι πραγματοποίησαν έφοδο στο εσωτερικό του.

Εκεί βρέθηκαν δύο Έλληνες «πελάτες» και ο ιδιοκτήτης. Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν σε σχήμα μπάλας 50 γραμμάρια κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας, όπως και 500 ευρώ.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν στην κατοχή του 41χρονου ιδιοκτήτη, ενώ στη θέα των αστυνομικών ο ένας από τους δύο «πελάτες» επιχείρησε ανεπιτυχώς να διαφύγει.

Ο ένας από τους δύο «πελάτες» είχε μικροποσότητα ναρκωτικών που την είχε κρύψει στο γάντι της μηχανής του. Τελικά έγιναν δύο συλλήψεις για ναρκωτικά και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους. Η ίδια ομάδα ΟΠΚΕ είχε πραγματοποιήσει πρόσφατα και άλλες συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ