Επισκέφτηκε τον τραυματία Γιάννη Παπαδάκη η Δαμάστα

Petite Perle 300×250

Η Δαμάστα δεν θα μπορούσε να ξεχάσει, το μεγάλο άτυχο, Γιάννη Παπαδάκη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, στην αναμέτρηση με τον Αλμυρό, με τον Γιώργο Μαθιουλάκη να τον επισκέπτεται στο σπίτι του και να του παραδίδει τα πασχαλινά δώρα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, στο πρώτο παιχνίδι μετά την επανέναρξη για τη Δαμάστα, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και μετά το Πάσχα, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Το Διοικητικό στέλεχος του σωματείου, Γιώργος Μαθιουλάκης, μετά την προπόνηση της ομάδας, τον επισκέφτηκε στο σπίτι του, όπου του έδωσε τα πασχαλινά δώρα και του ευχήθηκε εκ μέρους όλης της ομάδας, χρόνια πολλά, καλό Πάσχα και ταχεία ανάρρωση.

Αναλυτικά η ενημέρωσης της Δαμάστας:

 «Ο ΑΟ Δαμάστας δεν ξέχασε σήμερα και τον μεγάλο άτυχο, τον Γιάννη Παπαδάκη, ο οποίος μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, θα περάσει μετά το Πάσχα την πόρτα του χειρουργείου για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστού.

Μετά την προπόνηση, το διοικητικό στέλεχος του ΑΟ Δαμάστας κ. Γιώργος Μαθιουλάκης τον επισκέφτηκε στο σπίτι του, του έδωσε τα πασχαλινά δώρα της διοίκησης από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και του ευχήθηκε εκ μέρους όλης της ομάδας Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα και γρήγορα να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας του…».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ