Αντίστροφη μέτρηση για το CLUB CANDIA SPORT- Τοποθετήθηκε ο νέος τάπητας στο γήπεδο«8Χ8»

Petite Perle 300×250

Το Πάσχα έφυγε… το Club Candia Sport επιστρέφει ανανεωμένο, με νέο προφίλ, νέες υπηρεσίες για άθληση και ψυχαγωγία, νέες ιδέες και πολλές εκπλήξεις!

Οι εργασίες ολικής αναμόρφωσης των εγκαταστάσεων βρίσκονται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή τους και όλοι μετρούν πλέον αντίστροφα για την επιστροφή στις αγωνιστικές δραστηριότητες.

Ένα από τα σημαντικότερα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι η αλλαγή του τάπητα στο γήπεδο «8Χ8», ένα γήπεδο που συνολικά με τις παρεμβάσεις που θα γίνουν, θα προσφέρει ασφάλεια και άνεση στα παιδιά των Ακαδημιών που θα το χρησιμοποιούν αλλά και στους αθλούμενους στο τουρνουά «8Χ8» που θα ξεκινήσει σύντομα.

Τα συνεργεία δουλεύοντας νυχθημερόν το τελευταίο διάστημα, προχώρησαν στην τοποθέτηση του νέου τάπητα και συνεχίζονται οι εργασίες που απαιτούνται (επίστρωση καουτσούκ, διαγράμμιση, τοποθέτηση τερμάτων). Το γήπεδο «8Χ8» θα είναι τα επόμενα 24ωρα έτοιμο προς παράδοση, με αισιοδοξία ότι από την επόμενη Δευτέρα θα επιτραπεί η επανέναρξη της λειτουργίας των Ακαδημιών, ώστε και τα παιδιά και οι προπονητές του Club Candia Sport να επιστρέψουν στο φυσικό τους χώρο.

Παράλληλα με τις εργασίες στο γήπεδο, έχουν γίνει και εργασίες πλήρους ανακαίνισης στους χώρους των αποδυτηρίων, που έγιναν πιο εύχρηστοι και θα τηρούν και όλα τα μέτρα για την προστασία από τη μετάδοση του COVID-19.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ