Η απάντηση του Αντιδημάρχου Μαλεβιζίου για τα δημοτικά πάρκινγκ

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με αφορμή ρεπορτάζ στο fonimaleviziou.gr για την ασφαλτόστρωση δημοτικού πάρκινγκ που ζητούν πολίτες-επιχειρηματίες στην περιοχή της Αμμουδάρας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Πετούσης έστειλε την παρακάτω απαντητική επιστολή:

Θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω τους πολίτες και επιχειρηματίες για τις επισημάνσεις που έκαναν και πιστεύω πως είναι καλοπροαίρετες και εκφράζουν την αγωνία τους για την ανάπτυξη της Αμμουδάρας. Θα ήθελα να τους ενημερώσω ότι έχει ξεκινήσει από τη Δημοτική Αρχή η διαδικασία εύρεσης πόρων όχι μόνο για τη συγκεκριμένη περιοχή, αλλά και αρκετά άλλα πάρκινγκ που έχει μισθώσει ο Δήμος Μαλεβιζίου για να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών.

Επίσης θα πρέπει όλοι να λάβουν υπόψιν τα περιορισμένα οικονομικά δεδομένα του Δήμου μας λόγω και της παρατεταμένης περιόδου της πανδημίας από τον κορωνοϊό που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια ελιγμών. Τέλος θα ήθελα να υποσχεθώ στους δημότες μας, ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια δεδομένων των υπαρχουσών συγκυριών και θέλω να πιστεύω σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα να τους ανακοινώσουμε για τη διευθέτηση και αυτού του θέματος.

Related Articles