Η ισχύς εν την ενώσει για τον Κρουσσώνα

Petite Perle 300×250

Την Ι.Μ. της Αγίας Ειρήνης στον Κρουσσώνα που γιορτάζει επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος χθες το βράδι στον Εσπερινό. Μαζί του ήταν και τον συνόδευε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και με καταγωγή από τον Κρουσσώνα Γρηγόρης Φασουλάκης.

Στο χώρο του μοναστηριού συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης σε θέματα πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη και στη συνέχεια όλοι μαζί σταμάτησαν σε κατάστημα εστίασης στην πλατεία του χωριού όπου είχαν την ευκαιρία σε χαλαρούς ρυθμούς να συνομιλήσουν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Υπάρχει η κοινή βούληση για συνεργασία σε θέματα που άπτονται του χαρτοφυλακίου του Αντιπεριφερειάρχη και όχι μόνο και θα λέγαμε ότι είναι μία ευτυχή συγκυρία για τον Κρουσσώνα να έχει θεσμικά σε καίριες θέσεις το Γρηγόρη Φασουλάκη και τον Κώστα Φασουλάκη που συνδέονται και με κουμπαριά εκτός των άλλων.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς κατοίκους του Κρουσσώνα, που του ευχήθηκαν Χρόνια πολλά, ενώ έδειχνε άνετος και ανακουφισμένος αφού πρόσφατα έκανε και το εμβόλιο κατά του κορωνοιού.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ