Στο επίκεντρο έργα οδικής ασφάλειας, αντιπλημμυρικά και έργα υποδομών

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Στον ΟΑΚ ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης

Τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης επισκέφτηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, όπου και πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Διευθυντή του Οργανισμού Γιώργο Αγαπάκη.

Κατά τη συνάντηση, ο Χάρης Μαμουλάκης ενημερώθηκε διεξοδικά για την πορεία και την προοπτική των έργων οδικής ασφάλειας, των αντιπλημμυρικών και των έργων υποδομών που αφορούν το νομό Ηρακλείου. Έργων, που λόγω και της επαγγελματικής ιδιότητας του πολιτικού μηχανικού που κατέχει, μπορεί να αντιληφθεί και να κατανοήσει στο μέγιστο βαθμό.

«Παρακολουθούμε από κοντά όλα τα έργα που πρέπει να συνεχιστούν, με στόχο να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής και η καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών του νομού Ηρακλείου» ανέφερε σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Ταυτόχρονα, συνεργαζόμαστε με την Αυτοδιοίκηση και τους τοπικούς Φορείς και εξακολουθούμε να πιέζουμε την κεντρική διοίκηση με κάθε διαθέσιμο τρόπο, έτσι ώστε ο νομός Ηρακλείου, η Κρήτη γενικότερα, να συνεχίσει να λαμβάνει όσα της αξίζουν. Όλα όσα ξεμπλόκαραν και δρομολογήθηκαν την περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, όλα όσα μπορούν να ενισχύσουν την αναπτυξιακή της προοπτική.».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...