Έως 12 Μάιου τα αιτήματα των ΟΤΑ για μόνιμες προσλήψεις μέσω ΕΣΔΔΑ

Petite Perle 300×250

Νέα εξ. επείγουσα Εγκύκλιο για την υποβολή αιτημάτων στελέχωσης με αποφοίτους της ΚΗ΄ εκπαιδευτικής σειράς της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ), εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών, απευθυνόμενο αυτή τη φορά ειδικά προς τους Δήμους και τις Περιφέρειες.

Είχε προηγηθεί η Εγκύκλιος της 23ης Απριλίου  προς το σύνολο της Δημόσιας Διοίκησης.

Το Υπουργείο ζητά από τους Δήμους, τις Περιφέρειες και τα ΝΠΔΔ αυτών, οι οποίοι δεν είχαν ήδη υποβάλλει σχετικό αίτημα τον Ιανουάριο, να προσδιορίσουν τις ανάγκες των Υπηρεσιών τους για το διορισμό των εν λόγω αποφοίτων ενόψει της έκδοσης Προκήρυξης για τη διεξαγωγή του 28ου εισαγωγικού Διαγωνισμού για την ΕΣΔΔΑ, αναρτώντας στον ειδικό διαδικτυακό τόπο για θέματα προσωπικού του Υπουργείου συμπληρωμένο Πίνακα.

Το αρχείο πρέπει να αναρτηθεί το αργότερο μέχρι τις 12 Μαΐου 2021 και ώρα 16.00' μ.μ.

Φορείς που δεν ενδιαφέρονται να απασχολήσουν άτομα από τους εν λόγω αποφοίτους, δεν απαιτείται να ενημερώσουν το Υπουργείο.

Επισημαίνεται ότι η Εγκύκλιος περιλαμβάνει Παράρτημα με τους 156 ΟΤΑ που έχουν ήδη υποβάλει αίτημα και οι οποίοι τώρα δεν θα πρέπει να ανταποκριθούν στη νέα Εγκύκλιο, καθώς ήδη έχουν ληφθεί υπόψη οι ανάγκες τους.

Η αριθμ. 33771/29.4.2021 Εγκύκλιος, μαζί με το Παράρτημα των 156 ΟΤΑ.

airetos.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ