Φρένο στα αντεργατικά σχέδια της Νέας Δημοκρατίας

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Νίκος Ηγουμενίδης: «Οι μαχόμενες δυνάμεις της κοινωνίας θα αποτρέψουν τα αντεργατικά σχέδια της Νέας Δημοκρατίας»

Στην κινητοποίηση για την Εργατική Πρωτομαγιά στο Ηράκλειο ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου

Το παρών στη μαζική κινητοποίηση στο Ηράκλειο ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης έδωσε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.

Ο βουλευτής Ηρακλείου συνομίλησε με εργαζόμενους που συμμετείχαν μαζικά στην σημερινή κινητοποίηση και στην πορεία που ακολούθησε, ενώ με αφορμή την συγκέντρωση ο Νίκος Ηγουμενίδης έστειλε με δηλώσεις του το ακόλουθο μήνυμα:

«Το μήνυμα των σημερινών μας συγκεντρώσεων είναι ότι κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει και δεν θα μείνει μόνος του σε όλη αυτή τη νεοσυντηρητική λαίλαπα και τον μεσαίωνα στα εργασιακά δικαιώματα που επιφυλάσσει η Κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία. Τα αντεργατικά σχέδια, όσο κι αν φαίνεται εύκολο να περάσουν κάτω από την κυβερνητική πλειοψηφία, οι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους δεν θα τα αφήσουν να περάσουν. Σε αυτούς τους αγώνες θα είμαστε στην πρώτη γραμμή και οι μαχόμενες δυνάμεις της κοινωνίας θα αποτρέψουν τα σχέδια της Νέας Δημοκρατίας».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...