Κινητοποιήσεις σε όλη την Κρήτη για την Εργατική Πρωτομαγιά

Τελευταία Ενημέρωση:

Για να τιμήσουν την Εργατική Πρωτομαγιά, έχουν προγραμματιστεί κινητοποιήσεις σε όλη την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα:

Στο Ηράκλειο οι εκπαιδευτικοί έχουν προγραμματίσει στις 10:00 προσυγκέντρωση στο Καπετανάκιο, ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων, εργατικές συλλογικότητες, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες οργανώσεις της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς έχουν δώσει ραντεβού στο Άγαλμα του Βενιζέλου στις 10 το πρωί.   

Στα Χανιά, στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς συγκέντρωση στις 10:30, έχει προγραμματιστεί σήμερα, από φορείς και σωματεία εργαζομένων, αγροτών και συλλογικότητες. Σε συμμετοχή καλούν, μεταξύ άλλων, το ΚΚΕ, η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, ο σύλλογος εργαζομένων στους ΟΤΑ, ο σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων, o ΣΕΠΕ, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, το σωματείο Επισιτισμού κ.α.    

Και στο Λασίθι προγραμματίζονται κινητοποιήσεις. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ οι συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 10.00  στις πλατείες Αγ. Νικολάου, Ιεράπετρας και Σητείας.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...