Νίκος Νιόπλιας: "Υπάρχει ποιότητα στον ΟΦΗ, το ματς με την ΑΕΛ μάς δίνει αυτοπεποίθηση" (Βίντεο δηλώσεις)

Petite Perle 300×250

Ο Νίκος Νιόπλιας με δηλώσεις του τόνισε τη σημασία της εκτός έδρας αναμέτρησης του ΟΦΗ με τη Λαμία (8/5, 19:30), ωστόσο υπογράμμισε ότι ακόμη και με νίκη τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται απ' τη Λαμία (8/5, 19:30, Novasports 3HD, SPORT 24) για την 6η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten, με τους Κρητικούς να συνεχίζουν τη μάχη για τη σωτηρία τους. Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, μίλησε στο OFI TV ενόψει του παιχνιδιού τονίζοντας ότι η νίκη με την ΑΕΛ γεμίζει την ομάδα του αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νιόπλια:

"Είμαστε σε καλό δρόμο. Η Λαμία είναι άξια συγχαρητηρίων, ήταν μία ομάδα που την είχαν όλοι τελειωμένη, αλλά δύο παιχνίδια πριν το τέλος του πρωταθλήματος έχει σωθεί και εμείς που είχαμε άνεση βαθμολογική παλεύουμε για να σωθούμε. Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του αγώνα, παίζουμε για τη νίκη, αλλά πάλι δεν θα τελειώσει τίποτα. Κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι.

Το οπλοστάσιό μας γεμίζει σιγά σιγά, υπάρχει ποιότητα στην ομάδα μας, το παιχνίδι με την ΑΕΛ μάς έδωσε αυτοπεποίθηση και όλοι γνωρίζουμε ότι το σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι η ψυχολογία. Πέρα από το βαθμολογικό και η εικόνα μας ήταν καλή. Όταν αυτά τα δύο συμβαδίζουν τότε η αυτοπεποίθησή μας μεγαλώνει.

Εύχομαι υγεία σε όλους τους φιλάθλους και σε όλον τον κόσμο. Χωρίς υγεία δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και λόγω υγείας ταλαιπωρούμαστε αυτά τα δύο χρόνια".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ