Το Παιδικό Μουσείο Exploration σάς προσκαλεί στην ψηφιακή έκθεση φωτογραφίας των παιδιών

Petite Perle 300×250

Το παιχνίδι είναι η αγαπημένη σου ασχολία και ξέρουμε ότι γνωρίζεις τα πάντα για αυτό! Έτσι, αποφασίσαμε να αποκαλύψουμε όλα του τα μυστικά με τη δική σου βοήθεια. Πώς; Μα φυσικά μέσα από τα… «Παιχνιδιάρικα κλικς»!

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μουσείου ήρθε γεμάτο παιχνίδι, φωτογραφία και τέχνη! Τα παιδιά μαζί με το Exploration μεταμορφώθηκαν σε φωτογράφους με μια μοναδική αποστολή: να καταγράψουν με τον φωτογραφικό τους φακό τις καθημερινές τους στιγμές παιχνιδιού. Και φυσικά… τα κατάφεραν! Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Η δική τους έκθεση φωτογραφίας!

Η ψηφιακή φωτογραφική έκθεση με τίτλο Τα παιχνίδια ζωντανεύουν περιλαμβάνει 35 μοναδικά έργα των παιδιών που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Παιχνιδιάρικα Κλικς». Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε όλο σχεδόν τον μήνα Απρίλιο διαδικτυακά, δίνοντας την μοναδική ευκαιρία σε παιδιά από όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν και να εξερευνήσουν παρέα με το Exploration, το πρώτο κινητό παιδικό μουσείο της χώρας.

Μαζί με τα έργα των παιδιών, ανακαλύψτε και τον τοίχο των προσκεκλημένων, όπου αγαπημένοι μας φίλοι και συνεργάτες, το προσωπικό του Μουσείου, ακόμα και οι γονείς των παιδιών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, αποτυπώνουν με τον φωτογραφικό τους φακό το δικό τους αγαπημένο παιχνίδι και μοιράζονται τις δικές τους ξεχωριστές ιστορίες παιχνιδιού!

Τα παιχνίδια μας ζωντανεύουν ξανά μέσα από τις φωτογραφίες που τραβήξαμε, μέσα από τα δικά μας "κλικς"!

Η έκθεση φωτογραφίας φιλοξενείται όλο το καλοκαίρι διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του Μουσείου www.exploration.gr Ελάτε να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο του παιχνιδιού!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ