Από τη «λίστα Πέτσα», στις… «υποσχέσεις Πέτσα»

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Δήλωση του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη

Με αφορμή τις δηλώσεις του αν. Υπουργού Εσωτερικών από το Ηράκλειο, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Με μια σειρά υποσχέσεων που έχουν ως στόχο να διευθετήσουν τα σοβαρά προβλήματα που η ίδια η κυβέρνηση ΝΔ δημιούργησε στην Αυτοδιοίκηση, συνοδεύτηκε η επίσκεψη του αν. Υπουργού Εσωτερικών στο Ηράκλειο.

Υποσχέσεις ότι δεν θα ισχύσει το άγριο ψαλίδισμα των πόρων που η Κρήτη δικαιούται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», μια τιμωρία ουσιαστικά για την μεγάλη απορροφητικότητα των Δήμων μας που καταγράφηκε στα προηγούμενα προγράμματα Φιλόδημος Ι και ΙΙ, υποσχέσεις για ενίσχυση των Δήμων για τη ναυαγοσωστική κάλυψη, υποσχέσεις για εντάξεις έργων της Αυτοδιοίκησης στο ΕΣΠΑ, ακόμα και στο Ταμείο Ανάκαμψης, παρά το ότι έχουν ήδη κατατεθεί οι Ελληνικές προτάσεις – και μάλιστα χωρίς διαβούλευση – στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή! Πολλές υποσχέσεις. Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε να δούμε κατά πόσο αυτές θα υλοποιηθούν και δεν θα γραφτούν απλά στην ιστορία ως οι “υποσχέσεις Πέτσα”».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...