Η επίσκεψη Αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα στην Κρήτη

Petite Perle 300×250

"Η Τοπική Αυτοδιοίκηση διαθέτει πλέον όλα τα εχέγγυα για να επιτελέσει τον αναπτυξιακό ρόλο της", σημείωσε ο Βουλευτής ΝΔ κ. Μάξιμος Σενετάκης κατά την υποδοχή του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα στην Κρήτη.

Ο κ. Σενετάκης ο οποίος συνόδευε τον υπουργό σε όλες τις συναντήσεις του με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τους Δημάρχους και υψηλόβαθμα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σημείωσε ότι "το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης είναι ένα σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο και είναι στο χέρι των αυτοδιοικητικών στελεχών να αξιοποιήσουν κάθε σεντ από τα 316 εκ.€ που μπορεί να λάβει η Κρήτη για έργα πνοής στο νησί".

Ο βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υπόσχεση του υπουργού να μην μείνει εκτός υλοποίησης κανένα από τα εμβληματικά έργα που αφορούν τον κάθε Δήμο ξεχωριστά και ιδιαίτερα για την διευκρίνιση του κ. Πέτσα ότι το ζήτημα της ένταξης των 172 εκ.€ στο πρόγραμμα "Φιλόδημος 1" θα αντιμετωπιστεί με ευελιξία και η Κρήτη δεν θα τιμωρηθεί για την ετοιμότητα της να εντάξει έγκαιρα τα έργα στα ευρωπαϊκά αναπτυξιακά προγράμματα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ