Καρδίτσα: Νέο θερμό επεισόδιο με αρνητές μάσκας σε τράπεζα

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Οι δύο άνδρες προκάλεσαν ένταση στο εσωτερικό τραπεζικού καταστήματος, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Karditsalive.net, οι δύο άνδρες «μπούκαραν» στην Εθνική Τράπεζα στο Μουζάκι Καρδίτσας χωρίς μάσκες και παρά τις παρατηρήσεις του προσωπικού αρνούνταν να τηρήσουν τα προβλεπόμενα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Στο κατάστημα της τράπεζας στην Καρδίτσα, κλήθηκαν αστυνομικοί του Α.Τ. Μουζακίου που άμεσα βεβαίωσαν τις παραβάσεις, προχωρώντας μάλιστα και σε συλλήψεις, καθώς οι δύο άνδρες αρνούνταν να συνεργαστούν στις υποδείξεις των αστυνομικών.

Επιπλέον, οι δύο ταραξίες φέρονται να απαιτούσαν από τους υπαλλήλους της τράπεζας να τους διαγράψουν τα δάνεια που έχουν, ενώ επικαλούνταν το άρθρο 120 του Συντάγματος (σ.σ «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία…»!

πηγή: www.eleftherostypos.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...