Νότης Μηταράκης: Να αυξηθούν οι πλωτές περιπολίες στη Λέσβο

Petite Perle 300×250

Συνάντηση με το νέο γενικό γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, πραγματοποίησε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, ο οποίος βρίσκεται στη Λέσβο, επ' ευκαιρία της παράδοσης της δημοτικής δομής του Καρά Τεπέ στον δήμο της Μυτιλήνης. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν στην ανάγκη ενίσχυσης των πλωτών μέσων που πραγματοποιούν περιπολίες στο νησί της Λέσβου.

Συνάντηση με το νέο γενικό γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, πραγματοποίησε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, ο οποίος βρίσκεται στη Λέσβο, επ' ευκαιρία της παράδοσης της δημοτικής δομής του Καρά Τεπέ στον δήμο και τους δημότες της Μυτιλήνης.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν εκτενώς την ανάγκη ενίσχυσης των πλωτών μέσων που πραγματοποιούν περιπολίες στο νησί της Λέσβου.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε η ανάγκη επιτάχυνσης των έργων στο κτίριο του τελωνείου Χίου.

Τέλος, ο κ. Μηταράκης επανέλαβε την ανάγκη διατήρησης του Νησιωτικού ΦΠΑ και για τα 5 νησιά του Αιγαίου που φέρουν το μεγαλύτερο βάρος του μεταναστευτικού, καθώς στις 30 Ιουνίου λήγει η εξαμηνιαία προθεσμία ισχύος του.

πηγή: www.in.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ