Στην Κρήτη θα βρίσκεται από σήμερα μέχρι την Κυριακή ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας

Petite Perle 300×250

Ο κ. Πέτσας θα ξεκινήσει τις επαφές του από το Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο ενώ αναμένεται να βρεθεί στο  Ρέθυμνο και τα Χανιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός, θα φτάσει το πρωί της Παρασκευής στο Ηράκλειο και θα επισκεφθεί πρώτα την Περιφέρεια Κρήτης στις 9.30 όπου θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Στις 10.30 στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ένωσης Γιάννη Κουράκη και τους δημάρχους του νομού Ηρακλείου με βασικό φυσικά θέμα συζήτησης το πρόγραμμα χρηματοδοτήσεων «Αντ. Τρίτσης». Επίσης στα γραφεία της ΠΕΔ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του κ. Υπουργού με τους  Δημάρχους Αρχανών – Αστερουσίων, Βιάννου, Γόρτυνας, Μαλεβιζίου, Μινώα Πεδιάδας, Φαιστού και Χερσονήσου.

Μία ώρα αργότερα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών θα συναντηθεί με το δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό στο δημαρχείο όπου θα έχουν συζήτηση για επιμέρους θέματα που αφορούν το δήμο Ηρακλείου.

Στις 12.30 ο κ Πέτσας θα αναχωρήσει για τον Άγιο Νικόλαο όπου θα συναντηθεί με το δήμαρχο της πόλης αρχικά και στη συνέχεια με και με τους υπόλοιπους δημάρχους του νομού Λασιθίου.

Το πρωί του Σαββάτου ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών θα βρεθεί στο Ρέθυμνο. Στις 10.30 είναι προγραμματισμένη συνάντηση με το δήμαρχο της πόλης Γιώργο Μαρινάκη ενώ μία ώρα αργότερα θα υπάρξει συνάντηση με όλους τους δημάρχους της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου. Αμέσως μετά θα επισκεφτεί έργα που εκτελούνται με χρηματοδότηση από το υπουργείο Εσωτερικών.

Την Κυριακή στις 9.00 ο κ. Πέτσας θα συναντηθεί στα Χανιά με το δήμαρχο Χανίων και μία ώρα αργότερα θα συναντηθεί με τους δημάρχους του νομού Χανίων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ