Ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-0 και σώθηκε και μαθηματικά παραμένοντας στην SuperLeague!!

Petite Perle 300×250

Ο ΟΦΗ κλείνοντας καλά τους χώρους έχοντας το κίνητρο , επικράτησε με 0-2 της Λαμίας με σκόρερ τους Σακόρ (5ο λεπτό) και Ντε Γκουζμαν ( 81' ) , οι οποίοι ήταν οι κορυφαίοι των φιλοξενούμενων, αποφεύγοντας τον υποβιβασμό μία αγωνιστική πριν τελειώσουν ολοκληρωτικά η φάση των Playout.

Ο Νίκος Νιόπλιας έστησε την ομάδα με 3-5-2 κλείνοντας όλους τους χώρους αποτελεσματικά , χωρίς μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στις τρεις γραμμές του γηπέδου .

Η ανάλυση του αγώνα:

5' ΓΚΟΛ ο ΟΦΗ! 0-1! Σκόρερ ο Σακόρ! Υπέροχο διαγώνιο σουτ του χαφ των Κρητικών από το ύψος της μεγάλης περιοχής της Λαμίας και μπροστά στο σκορ οι φιλοξενούμενοι. Στην πρώτη ουσιαστικά στιγμή στο ματς!

10' Φάση για την Λαμία με μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής από τον Μαρτίνεθ, το οποίο περνάει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Λαμία - ΟΦΗ: Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης | Novasports

14' Δοκάρι για τη Λαμία! Τρομερό λάθος από τον Βούρο, ο Γκαζαριάν γίνεται αποδέκτης της μπάλας έξω από την αντίπαλη περιοχή με τον Βάτερμαν να είναι εκτός θέσης. Ωστόσο, το σουτ του άσου της Λαμίας θα καταλήξει στο δοκάρι.

15' Κι άλλο δοκάρι για τη Λαμία! Ο Τζανετόπουλος στέλνει την μπάλα με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι στο οριζόντιο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Μαρτίνεθ φεύγει άουτ.


22'
Είχε την ευκαιρία να απειλήσει από το ύψος της μεγάλης της περιοχής της Λαμίας ο Γιάννου, αλλά καθυστέρησε.

26' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Ντε Γκουζμάν βρίσκει με ωραία πάσα τον Γιάννου μεταξύ του πέναλτι και της μικρής περιοχής, με τον Επασί να του βάζει το «στοπ». Δεν έπιασε καλά το σουτ ο επιθετικός των Κρητικών.

29' Φάση για τη Λαμία. Μονοκόμματο σουτ του Ντέλετιτς, φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βάτερμαν.

31' Καθυστέρησε ο Ντε Γκουζμάν, ο οποίος πραγματοποιεί κακή μεταβίβαση προς τον Μαρινάκη που ανοιγόταν ολομόναχος.

44' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Οι Ντε Γκουζμάν και Γιάννου δεν μπορούν να νικήσουν τον Επασί με προσπάθειες από τα πλάγια.


Τέλος στο πρώτο ημίχρονο
. Οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με τον ΟΦΗ να προηγείται 1-0 της Λαμίας χάρη στο τέρμα του Σακόρ στο 5'. Οι γηπεδούχοι είδαν δύο δοκάρια!

52' Φάουλ σε εξαιρετικό σημείο για τον ΟΦΗ. Στο ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής της Λαμίας. Το έκανε ο Αντέτζο στον Σαρδινέρο.

81' ΓΚΟΛ ο ΟΦΗ! 0-2! Σκόρερ ο Ντε Γκουζμάν! Ο Ολλανδός χαφ εκμεταλλεύεται το τεράστιο κενό στην άμυνα της προωθημένης Λαμίας, φεύγει στην κόντρα, εισβάλει στην περιοχή και με ένα υπέροχο «ψηλοκρεμαστό» γράφει το 2-0, σφραγίζοντας ουσιαστικά την παραμονή της ομάδας του. Υπήρξε έλεγχος και από τον VAR.

Λαμία - ΟΦΗ: LIVE — Grandsport.gr


84' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ.
Κεφαλιά του Σακόρ εντός της περιοχής, περνάει άουτ.

Ο ΟΦΗ θα πάρει τη νίκη (0-2) επί της Λαμίας χάρη στα γκολ των Σακόρ (5') και Ντε Γκούζμαν (81') και σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα (1-3) του Παναιτωλικού από τον Ατρόμητο θα παραμείνει στη Super League 1! Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Κοροβέσης, Βαφέας, Διαμαντής, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Σακόρ, Ντε Γκουζμάν, Γιάννου, Σαρδινέρο.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Βλάχος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης, Παλαβαντισβίλι, Ντέλετιτς, Βασιλακάκης, Γκαζαριάν, Καραμάνος.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ