Στο νοσοκομείο υπάλληλος της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου διακομίσθηκε χθες το πρωί υπάλληλος της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Μαλεβιζίου όταν κατά τη διάρκεια της αποκομιδής πετάχτηκε διαλυτικό, πιθανότατα νέφτι, στα μάτια με αποτέλεσμα η υπάλληλος να χάσει προσωρινά την όραση της.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των συναδέλφων της που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται έως και αυτή τη στιγμή με την κατάσταση της υγείας της να μην εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ανωγείων.

Για την επικινδυνότητα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας μίλησε στη Φωνή του Μαλεβιζίου ο προϊστάμενος κ. Μανώλης Κουκουλάκης, ο οποίος απευθύνει έκκληση στους πολίτες «να συμβάλλουν στην προσπάθεια που κάνουμε και να προσέχουν τι απορρίπτουν μέσα στους κάδους ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια, η υγεία ακόμα και η  ζωή των εργαζομένων και των πολιτών».

Επίσης, ανέφερε ότι επί της Ελευθερίου Βενιζέλου παρατηρούνται φαινόμενα όπου καταστήματα εστίασης πετούν μισοσβησμένα κάρβουνα μέσα στους κάδους, αλλά και στην περιοχή όπου εδρεύει το Λύκειο Γαζίου πολίτες πετούν τους κάδους σε παρακείμενο χωράφι, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Ένα φαινόμενο όπως μας είπε ο κ. Κουκουλάκης είναι καθημερινό.

"Οι κάδοι απορριμμάτων δεν είναι για να πετάμε ό,τι μας είναι άχρηστο. Όπως εύφλεκτα υλικά, πριονίδι, χρώματα, λάδια", αναφέρει ο κ. Κουκουλάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ