Έπιασε κορυφή ο ΠΟΑ με νίκη 1-0 τον Πόρο

Petite Perle 300×250

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής, σκαρφάλωσε ο ΠΟΑ, επικρατώντας 1-0 του Πόρου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Στο πρώτο μέρος, ο ΠΟΑ ήταν αισθητά καλύτερος, απείλησε μόλις στο 4ο λεπτό με κεφαλιά του Αννιτσάκη που πέρασε άουτ, ενώ στο 11' μετά από φάση διαρκείας στα «καρέ» του Πόρου, ο Ρουμπάκης «απέφυγε» τον Παναγιώτου, «έδωσε» στον Καϊμακαμούδη, αυτός πλάσαρε αλλά ο Παπαδομιχελάκης πάνω από τη γραμμή έδιωξε, «γλιτώνοντας» την ομάδα του από σίγουρο γκολ.

Κλικ από το ΠΟΑ-Πόρος

Στο 22' η πρώτη καλή στιγμή για τον Πόρο, με σουτ του Φραγκουλάκη, η μπάλα όμως κόντραρε στον Αννιτσάκη και πέρασε άουτ. Στο 35' ο Ρουμπάκης από τα αριστερά, «ταλαιπώρησε» την άμυνα του Πόρου και σέντραρε προς την μικρή περιοχή, εκεί όπου ο Μέμμος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στην επανάληψη ο ΠΟΑ έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ-βολέ του Μέμμου, που απομάκρυνε σε κόρνερ ο Παναγιώτου, ενώ στο 61' κεφαλιά του Τριανταφύλλου πέρασε άουτ.

Κλικ από το ΠΟΑ-Πόρος

Στο 64' σουτ του Φραγκουλάκη από μακριά, ο Γιαγκιόζης μπλόκαρε, και στο 77' μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΑ με τον Ρουμπάκη από τα αριστερά που πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, όμως το σουτ που επιχείρησε χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Παναγιώτου μπλόκαρε.
Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΑ και στο 85' με τον Καϊμακαμούδη, από μακριά να προσπαθεί να «κρεμάσει» τον Παναγιώτου, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Νάτος, Αναστασιάδης, Ρουμπάκης Μ., Τσιρούδης, Σένκα(50' λ.τ. Γκελοσάνι), Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης, Μέμμος, Πατινιώτης, Αννιτσάκης

Πόρος: Παναγιώτου, Νάκας, Πολυχρονάκης, Παπαδομιχελάκης, Πλαϊτάκης, Σηφάκης, Πήλιος Μ., Φραγκουλάκης, Τριανταφύλλου, Ράπτης, Σταυρακάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ