Οι γυναίκες του Εργοτέλης έμειναν τελικά στο 0-0 με την Αγία Παρασκευή στο Μαρτινέγκο

Petite Perle 300×250

Στο ντέρμπι -βάσει βαθμολογίας- της αγωνιστικής, ο Εργοτέλης κράτησε τις πρωτοπόρες στο 0-0 ενώ θα μπορούσε σε κάποια από τις ευκαιρίες είτε της Σιδηρά είτε της Ξέρα να φτάσει σε κάποιο γκολ. Το 0-0 διατηρεί την αθηναϊκή ομάδα στην κορυφή και εκείνη του Ηρακλείου στην πρώτη τετράδα.

Οι φιλοξενούμενες είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 7′ σε φάουλ του Μπριασούλη και την Στριλιγκά να κάνει σωτήρια επέμβαση.

Η Σιδηρά πήρε τη σκυτάλη στη συνέχεια και έφτασε κοντά στο γκολ πρώτα στο 8′ και λίγο μετά στο 17′, όμως καμία προσπάθεια δε βρήκε στόχο για τον Εργοτέλη.

Στο 24′ μία ακόμα καλή στιγμή σημειώθηκε σε φάουλ της Ξέρα και απόκρουση τελικά της Γιαννακούλη, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό η Αγ. Παρασκευή απείλησε με την Νταρζάνου.

Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο δεύτερο μέρος για τις Κρητικές, με το σουτ της Ξέρα το οποίο έδιωξε πολύ δύσκολα ξανά η Γιαννακούλη.

Διαιτητής: Μισαηλίδης (Χανίων)
Βοηθοί: Μαρκετάκης, Στεφανίδου (Χανίων)

Εργοτέλης: Στριλιγκά, Χαριτάκη, Καλέση, Κωνσταντοπούλου, Σιδηρά, Ξέρα, Δρακογιαννάκη, Σημαιάκη, Ραπάνη (60' Σαριδάκη), Δρακωνάκη, Φανουράκη (80' Ηλιάδη).

Αγ. Παρασκευή: Γιαννακούλη, Πετράκη (92' Παθιακάκη), Μπριασούλη, Ανδρικοπούλου (90' Πουρνιά), Νταρζάνου, Πέϊου, Αναστασίου Κ. , Μανέτα, Γατή, Καμαριανού, Βιτούλα

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στον 2ο όμιλο:

➣Οδυσσέας Γλυφάδας-Αστέρας Ρεθύμνου 4-0
➣Αβάντες -ΑΕΚ Μεσολογγίου 1-1
➣ ΟΦΗ-Ολυμπιάδα Υμηττού 1-1
*Καρυάτιδες Σπάρτης-Ατρόμητος 0-3 α.α.
Ρεπό: Φείδων

Βαθμολογία
1. Αγία Παρασκευή 12
2. Οδυσσέας Γλυφάδας* 11
3. ΑΕΚ Μεσολογγίου 10
4. Εργοτέλης 9
5. Ολυμπιάδα Υμηττού 8
6. Αβαντες Χαλκίδας** 7
7. ΟΦΗ* 6
8. Αστέρας Ρεθύμνου** 4
9. Ατρόμητος* 3
10. Φείδων Αργους* 0
11. Καρυάτιδες Σπάρτης 0

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ