Πεντάσφαιρος ο Αλμυρός επικράτησε με 5-0 του Άρη Σούδας

Petite Perle 300×250

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Αλμυρός κατάφερε να πάρει μια άνετη νίκη στην έδρα του Άρη Σούδας επικρατώντας με 5-0 στην 9η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Ο Αλμυρός ήθελε από το πρώτο λεπτό να επιβάλει τον ρυθμό του στο παιχνίδι κόντρα στον μαχητικό Άρη Σούδας, και στο 11ο λεπτό κατάφερε να πάρει  προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από φάουλ ο Γιαλούσης βρέθηκε μέσα στην καρδιά της περιοχής και με προβολή έκανε το 1-0 για την ομάδα του Γαζίου.

Στην συνέχεια ο Άρης Σούδας προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο ο Αλμυρός ήταν αρκετά καλά διαβασμένος και κρατούσε με ευκολία το υπέρ του αποτέλεσμα.

Όσο περνούσε η ώρα στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες πήγαιναν σε μονομαχίες στην μεσαία γραμμή με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Ο Αλμυρός μετά το 35ο λεπτό πήρε ξανά τα ηνία της αναμέτρησης και ενώ αρχικά ζήτησε στο 39 πέναλτι σε χέρι μέσα στην περιοχή μετά από σουτ του Μίσκου, στο 41' πήρε σαφέστατο προβάδισμα νίκης με τον Μίσκου να σουτάρει από πλάγια και να κάνει το 2-0.

Από εκεί και μετά τα αίματα… άναψαν, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να δίνουν…μάχη στο γήπεδο και τον κ. Μόσχου να αποβάλει από τον πάγκο του Άρη Σούδας παράγοντες για διαμαρτυρία.

Στην επανάληψη ο Αλμυρός έκανε σωστή διαχείριση του παιχνιδιού δεν δέχτηκε μεγάλη ευκαιρία στην εστία του, ενώ σε κάποιες στιγμές προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τα κενά για να πετύχει το τρίτο γκολ και να «καθαρίσει» το παιχνίδι.

Ότι έψαχναν οι παίκτες του Δημήτρη Βολονάκη το βρήκαν στο 60' όταν μετά από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων,  ο Πιερτζιάκομι έδωσε έτοιμο γκολ στον Αζίζι με τον τελευταίο σε κενή εστία να κάνει το 0-3 για την ομάδα του Γαζίου.

Ο Αλμυρός έμοιαζε ασταμάτητος στην Σούδα και στο 72ο λεπτό πέτυχε και τέταρτο τέρμα πάλι με τον ταλαντούχο Αζίζι δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση των «πορτοκαλί».

Οι φιλοξενούμενοι παρότι πιέστηκαν από τον Άρη Σούδας, ο οποίος έψαχνε το γκολ της… τιμής, κατάφεραν να πετύχουν και πέμπτο γκολ με τον Απλαδά μετά από ασίστ του Αζίζι βάνοντας έτσι το κερασάκι στην… τούρτα.

Η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη επέστρεψε από την διακοπή με εμφατικό τρόπο φτάνοντας στους 18 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Άρης Σούδας:  Βροντάκης, Βουρβαχάκης, Δρακάκης, Μιχαλόπουλος(64' Παπαδάκης), Μποτωνάκης, Νικολακάκης(24 λ.τ. Παγωνάκης), Παπαθανασίου, Ροκάκης, Σουλιάρης, Παπακαστρήσιος, Τσιμπρικίδης

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Ζέλιος, Ξενοκτιστάκης, Κέλι, Πιερτζιάκομι, Αγαπάκης, Αζίζι, Γενιτσαρίδης, Μέντες, Γιαλούσης, Μίσκου

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ