Υπέκυψε στην ανωτερότητα του Ηροδότου και ηττήθηκε με 4-1 η Δαμάστα

Petite Perle 300×250

Πολύ εντυπωσιακός παρουσιάστηκε ο Ηρόδοτος στο ντεμπούτο του Μανώλη Σκύβαλλου στη τεχνική ηγεσία, επικράτησε 4-1 της Δαμάστας για την 9η αγωνιστική του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Στο πρώτο μέρος ο Ηρόδοτος ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 4ο λεπτό προηγήθηκε με τον Λουμπάκη, ενώ στο 10' καταγράφηκε η πρώτη καλή στιγμή για την Δαμάστα με τον Στακάκη, όμως ο Γεωργίου απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 29' ο Σεραφειμίδης αστόχησε, ενώ στο 33' ο Αλέκος Ζαφείρης βγήκε τετ α τετ απέναντι στον αδερφό του Δημήτρη, αλλά πλάσαρε άουτ, όμως δύο λεπτά αργότερα, ο Ποτουρίδης έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη, η Δαμάστα μείωσε σε 2-1 με τον Σαβουϊδάκη, μόλις στο 48', ενώ στο 50' ο Μυλωνάς αστόχησε με σουτ που επιχείρησε.

Στο 54', ο Γκίνη με κεφαλιά, «ανάγκασε» τον Δημήτρη Ζαφείρη σε εντυπωσιακή απόκρουση. Στο 75' νέα ευκαιρία του Ηροδότου με φάουλ του Γιάννη Κοιλιάρα, αλλά ο Δημήτρης Ζαφείρης μπλόκαρε.

Στο 82' ο Ποτουρίδης έκανε το 3-1 για τον Ηρόδοτο και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 92' ο Γαρεφαλάκης.

Ηρόδοτος: Γεωργίου, Καργιωτάκης, Λουμπάκης, Αργκιλέσι, Κίσσας, Γκίνη, Λούσι, Χαρίτος, Ποτουρίδης, Μυλωνάς, Ζαφείρης

Δαμάστα: Ζαφείρης, Σαβουϊδάκης, Μπαμπουλάκης, Αυγουστάκης, Αποστολάκης, Ζερβός, Μουρτζάκης, Στεφανάκης, Στακάκης, Κεφαλούκος, Σεραφειμίδης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ