Ψάχνει ακίνητο ο Δήμος για χώρο στάθμευσης στην Αγία Πελαγία

Την μίσθωση ακινήτου στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας της Δ.Κ. Αχλάδας το οποίο θα χρησιμοποιηθεί δημοτικός χώρος στάθμευσης οχημάτων των λουόμενων, επισκεπτών και παρεπίδημων, στο πλαίσιο της διασφάλισης της
κοινής χρήσης, της ανεμπόδιστης προσέγγισης από τους λουόμενους και της αναβάθμισης της παραλίας – λουτρικών εγκαταστάσεων αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαλεβιζίου που συνεδρίασε την περασμένη Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι η μίσθωση του χώρου αυτού κρίνεται επιβεβλημένη λόγω της έλλειψης κατάλληλου δημοτικού ακινήτου για την εξυπηρέτηση της παραπάνω ανάγκης.

Το ακίνητο που θα μισθωθεί, με δεδομένη την οικιστική ανάπτυξη της περιοχής αλλά και την έκταση της παραλίας, θα πρέπει να έχει εμβαδό περίπου 1000 τ.μ. εντός οικισμού Αγίας Πελαγίας, δυτικά της παραλίας (κοντά στο ξενοδοχείο
ΚΑΨΗΣ) και σε απόσταση από αυτή κατά μέγιστο 500μ.

Εφόσον δεν καταστεί δυνατή η ανεύρεση ενιαίου ακινήτου, μπορεί να μισθωθούν ακίνητα που αθροιστικά να προσεγγίσουν την απαιτούμενη έκταση, το μέγιστο σε δύο τμήματα όμορα ή σε μέγιστη απόσταση 200μ μεταξύ τους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ