Σωκράτης Βαρδάκης: «Ο ΟΦΗ παραμένει εκεί που ανήκει»

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με αφορμή την εξασφάλιση της παραμονής του ΟΦΗ στην Super League, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Βαρδάκης, δήλωσε:

 «Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους όσοι πίστεψαν στην αξία αλλά και στην ιστορία μιας ομάδας, που για άλλη μια φορά, περνώντας από χίλια κύματα, κατάφερε στο παρά πέντε να κάνει τη διαφορά και να πετύχει τον στόχο παραμονής στα μεγάλα σαλόνια της Super League.

Σχεδόν στο ίδιο έργο θεατές, για όσους θυμούνται τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα πριν να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα, στο μπαράζ με τον Πλατανιά την περίοδο 2018-2019. Όμως και αυτή τη φορά, τέλος καλό, όλα καλά! Ευχόμαστε όλοι να μην ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές. Ο ΟΦΗ ήταν, είναι και πρέπει να είναι πρωταγωνιστής στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στον Πρόεδρο, στη Διοίκηση και βέβαια στον Νίκο Νόπλια, που για άλλη μια φορά απέδειξε ότι το ήθος και η σωστή δουλειά επιβραβεύονται». 

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΒΑΡΔΑΚΗΣ

Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...