Τα παιδιά των σχολείων του Μαλεβιζίου ζωγραφίζουν για την οικογένεια

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας για την οικογένεια ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με τα παιδικά χωριά sos οργανώνει διαδικτυακή δράση προκειμένου αφενός να προβάλει την σπουδαιότητα της οικογένειας, που αποτελεί τον σημαντικότερο πυρήνα της κοινωνίας και αφετέρου να υποστηρίξει το παιδικό χωριό SoS Ηρακλείου.

Η φετινή 26η επέτειος έρχεται σε μία από τις πιο δύσκολες παγκόσμιες υγειονομικές και κοινωνικές κρίσεις. Η ημέρα αυτή έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία και να αναδείξει κοινωνικά, δημογραφικά και οικονομικά θέματα που επηρεάζουν την οικογένεια.

Προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων τού Δήμου Μαλεβιζίου τους δίνουμε την ευκαιρία να εκφραστούν μέσα από τη ζωγραφική. Με θέμα "Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την οικογένεια" καλούμε κάθε μαθητή Δημοτικού να δημιουργήσει μια ζωγραφιά για την οικογένεια και εσάς τους γονείς και κηδεμόνες να αναρτήσετε τις ζωγραφιές εδώ στην online εκδήλωση που δημιουργήθηκε.

Για κάθε μία ζωγραφιά οι χορηγοί θα αποδώσουν 1 ευρώ για φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεκριμένα, το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα κατευθυνθεί για την ενίσχυση του παιδικού χωριού SoS Ηρακλείου.

Η δράση συντονίζεται με κοινή συνεργασία της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου Εύας Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη και της Αντιδημάρχου Παιδείας Χρύσας Λυρώνη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ