Τι έδειξαν τα self test στα σχολεία της Κρήτης

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ενθαρρυντικά είναι τα αποτελέσματα των self test που διενεργήθηκαν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς στα σχολεία της Κρήτης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24 ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Μανόλης Καρτσωνάκης, ο αριθμός των θετικών δειγμάτων είναι σε μονοψήφια επίπεδα σε κάθε νομό, χαρακτηρίζοντας καλή τη γενική εικόνα σε επίπεδο νησιού.

Σε κάθε περίπτωση το σύνολο των αποτελεσμάτων θα είναι γνωστό αύριο στις κατά τόπους διευθύνσεις εκπαίδευσης.

Σε μονοψήφια επίπεδα κυμαίνονται προς το παρόν τα θετικά self test στο Ηράκλειο, ενώ στο Ρέθυμνο τα self test έδειξαν 10 θετικά δείγματα σε γυμνάσια και λύκεια, από τα οποία στον επανέλεγχο τα τέσσερα μέχρι στιγμής, είναι αρνητικά στον ιό, ενώ κανένα θετικό self test δεν υπήρξε στην πρωτοβάθμια.

Στα Χανιά, από τα 57 σχολεία της δευτεροβάθμιας, έχουν δηλώσει τα αποτελέσματα από τα self test τα 25 σχολεία, με 4 δείγματα να βρίσκονται θετικά.

Κανένα θετικό δείγμα από self test δεν υπήρξε στα σχολεία της πρωτοβάθμιας στο Λασίθι και 9 θετικά βρέθηκαν στη δευτεροβάθμια.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...