Δήμος Αγ. Νικολάου: Κλειστή η περιοχή γύρω από το Λίμνη και το λιμάνι λόγω γυρισμάτων της ταινίας "Καρτ Ποστάλ"

Petite Perle 300×250

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου και η παραγωγή της σειράς «καρτ ποστάλ» ενημερώνουν τους συνδημότες του, πως η περιοχή γύρω από την Λίμνη και το λιμάνι, από Δευτέρα 10/05/2021 μέχρι και την Παρασκευή 14/05, θα μετατραπεί σε ένα σκηνικό γεμάτο ζωή. Προκειμένου να διεξαχθούν τα γυρίσματα αυτά με ασφάλεια ζητείται η συνδρομή όλων μας. Συγκεκριμένα:

Την Δευτέρα 10/05/2021 όπου χώρος του γυρίσματος θα είναι η Λίμνη:

  • Από 15:00 – 20:00 θα πραγματοποιείται έλεγχος κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των λήψεων στην οδό Κ. Παλαιολόγου από το ύψος πιάτσα των ταξί ως και το κατάστημα Πίτα Του Ρίγα
  • Από 15:00-02:00 απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων κάτω από τις πέργκολες των καταστημάτων που βρίσκονται στην πλευρά της λίμνης, στην οδό Κ. Παλαιολόγου από το ύψος της Δωδώνης μέχρι και την Πίτα Του Ρίγα, και στον πεζόδρομο δίπλα από τον Ζυγό. 

Την Τρίτη 11/05όπου χώρος του γυρίσματος θα είναι ξανά η Λίμνη :

  • Από 19:00-06:00 θα εφαρμοστεί απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων κάτω από τις πέργκολες των καταστημάτων που βρίσκονται στην πλευρά της λίμνης, στην οδό Κ. Παλαιολόγου από το ύψος της Δωδώνης μέχρι και την Πίτα Του Ρίγα και στον πεζόδρομο δίπλα από τον Ζυγό.

Την Τετάρτη 12/05, ο χώρος γυρίσματος θα είναι η Προβλήτα στο ύψος Αγ. Γεωργίου & το πεζοδρόμιο από την Γέφυρα ως την προβλήτα Αγ. Γεωργίου. 

  • Από τις 19:00-06:00 θα πραγματοποιείταιέλεγχος κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των λήψεων και μόνο στην Ακτή Κούνδουρου από το ύψος του TWINSμέχρι το ύψος της Εκκλησίας του Αγ. Γεωργίου.
  • Από 19:00-06:00 θα ισχύσει απαγόρευση στάθμευσης στην οδό Κ. Παλαιολόγου από το ύψος της Δωδώνης μέχρι και την Πίτα Του Ρίγα, επίσης κάτω από τις πέργκολες των καταστημάτων που βρίσκονται στην πλευρά της λίμνης, στο ύψος του Αγ. Γεωργίου στην Ακτή Κούνδουρου και απέναντι από το Τελωνείο.

Την Παρασκευή 14/05 που οΧώρος γυρίσματος θα είναι η Ακτή Κούνδουρου από το ύψος που σταθμεύει το τρενάκι ως και το TWINS. 

  • Από 14:00 – 18:00 θα γίνεται έλεγχος κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των λήψεων και μόνο στην Ακτή Κούνδουρου από το ύψος που σταθμεύει το τρενάκι ως και το TWINS. 
  • Από 14:00-18:00 θα ισχύσει απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων στην Ακτή Κούνδουρου από το ύψος που σταθμεύει το τρενάκι ως και το TWINS.

Την Δευτέρα 10/05 καιτην Τρίτη 11/05, τις ώρες των γυρισμάτων ΔΕΝ θα λειτουργεί και δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στην παιδική χαρά της Λίμνης.

Στο σύνολο των γυρισμάτων, σε όλα τα καίρια σημεία του δρόμου, θα υπάρχει τεχνικό́ προσωπικό της εταιρείας παραγωγής, που θα διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (φωσφορίζοντα γιλέκα, σήμανση, κώνους, ενδοεπικοινωνία κλπ) και θα είναι υπεύθυνο για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των διερχόμενων οχημάτων. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ