Νίκος Βέρτης: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τις στιγμές τρόμου στο Ισραήλ

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Η έκρυθμη κατάσταση στο Ισραήλ με τους συνεχείς βομβαρδισμούς ανάγκασαν πολλούς Έλληνες που βρίσκονταν για δουλειά στη χώρα της Μέσης Ανατολής, να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Ανάμεσά τους και ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης ο οποίος βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στο Ισραήλ καθώς είχε προγραμματίσει να πραγματοποιήσει μια σειρά συναυλιών στη χώρα.

ο απόγευμα της Τετάρτης (12/05), ο Νίκος Βέρτης προσγειώθηκε στη χώρα μας και οι δημοσιογράφοι ήταν εκεί να αποσπάσουν μια δήλωση του.

«Είναι μια εμπειρία που εύχομαι σε κανέναν να μην ζήσει οποιος πει ότι δεν είναι τρομακτικό είναι ψεύτης. Ο ήχος των σειρήνων και η αναχαίτιση των πυραύλων από το Ισραήλ στους Παλαιστινιακούς πυραύλους ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω. Είναι παρά πολλοί οργανωμένοι. Ήμασταν σε ένα εστιατόριο στον 20ο όροφο και με το που χτύπησαν οι σειρήνες, όλοι ήξεραν πού να μας οδηγήσουν. Σε κάθε κτήριο υπάρχει καταφύγιο», σημείωσε ο Νίκος Βέρτης.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...