Ρεάλ Mαδρίτης: Χοντρός καβγάς μεταξύ Ζιντάν και Μαρσέλο

Petite Perle 300×250

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Ζινεντίν Ζιντάν και Μαρσέλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν είναι από εκείνους που χάνουν εύκολα την ψυχραιμία τους. Ούτε από αυτούς τους προπονητές που δεν έχουν καλή σχέση με τους παίκτες τους. Ωστόσο, στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη (11/5) τα πράγματα ξέφυγαν για τα καλά.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το «Goal Espana» ο Γάλλος τεχνικός είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Μαρσέλο. Όλα ξεκίνησαν την ώρα που ο «Ζιζού» έδινε οδηγίες στους παίκτες για το πως θα πρέπει να προσεγγίσουν τακτικά -και συγκεκριμένα στο αμυντικό κομμάτι- το ματς με τη Γρανάδα.

Ο Βραζιλιάνος μπακ φαίνεται πως είχε πολλές και μάλιστα ισχυρές αντιρρήσεις με τον προπονητή του. Κάτι που δεν άργησε να το εκφράσει με τον… δικό του τρόπο. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και παραλίγο η κατάσταση να ξεφύγει.

Κακά τα ψέματα. Ο Μαρσέλο εδώ και δύο χρόνια δεν είναι ο ίδιος παίκτης με κάποτε. Δεν θυμίζει σε πολλά εκείνον που μπορούσε να κάνει τα… πάντα όλα από τα αριστερά.

Γι' αυτό το λόγο και ο Ζινεντίν Ζιντάν τον χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν λιγότερο γίνεται. Μάλιστα, ο Γάλλος τεχνικός μετά το επεισόδιο που είχε μαζί του αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για το ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Γρανάδα.

Μένει να δούμε ποιο θα είναι το μέλλον του Βραζιλιάνου μπακ από εδώ και πέρα στη Ρέαλ Μαδρίτης και αν θα αποχωρήσει από τη «βασίλισσα» μετά από μία… ζωή σε αυτή. Άλλωστε τα δημοσιεύματα για άλλες ομάδες που τον έχουν ψηλά στη λίστα τους μόνο λίγα δεν είναι. Ωστόσο, όλα θα κριθούν και θα ξεκαθαριστούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ