Στο κόλπο της ανόδου ο Αλμυρός – Πεντάρα με Αστέρα Ρεθύμνου

Στο ρελαντί και πραγματοποιώντας κατά διαστήματα πολύ καλή εμφάνιση ο Αλμυρός επικράτησε με το ευρύ 5 – 0 του Αστέρα Ρεθύμνου την περασμένη Τετάρτη. Έτσι οι παίκτες της ομάδας του Γαζίου πηγαίνουν με την καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΑΟΑΝ στον Άγιο Νικόλαο για να διεκδικήσουν το δικαίωμα στο όνειρο της ανόδου.

Ο Αλμυρός ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι και έδωσε δικαιώματα στους φιλοξενούμενους να φτάσουν σε κάποιες στιγμές απειλητικά μπροστά στην εστία του Χανιωτάκη.

Ο Αστέρας υποχρεώθηκε σε γρήγορη αναγκαστική αλλαγή αφού αποχώρησε τραυματισμένος ο Γύπαρης και τη θέση του πήρε ο Βελονάκης με τα περιττά κιλά να είναι εμφανή στον επιθετικό των Ρεθυμνιωτών.

Ο Αλμυρός μετά το 15΄ πήρε τα ηνία στο παιχνίδι, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχε δύο τέρματα ενώ δε μέτρησε γκολ αφού η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή της εστίας του Παγιαλάκη.

Στο 4΄ σουτ του Ιμπραχίμι από καλή θέση μπλόκαρε ο Χανιωτάκης.
Στο 20΄ η ομάδα του Γαζίου πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Μωραΐτης εκτέλεσε φάουλ και ο Αζίζι με διπλή προσπάθεια και κοντινό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 24΄ από ωραίο συνδυασμό των ποδοσφαιριστών του Αλμυρού ο Ζέλλιος σέντραρε ο Πιερτζακόμι σούταρε η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε τη γραμμή όμως διαιτητής και βοηθός έδειξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 41΄ κοντινή κεφαλιά του Μωραΐτη από σέντρα του Ζέεντορφ πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 43΄ από σέντρα του Πιερτζακόμι ο Αζίζι στόπαρε τη μπάλα και με ανάποδο ψαλίδι έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα με το Δημήτρη Βολονάκη να προχωρά σε αλλαγές έχοντας στο μυαλό του και το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΑΟΑΝ στον Άγιο Νικόλαο.

Στο 53΄ ο Αζίζι πέρασε τον τερματοφύλακα σούταρε από πλάγια θέση με τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

Στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού ο Αλμυρός ανέβασε και πάλι στροφές και στο 80ό λεπτό από πρασπάθεια του Ζέλλιου ο νεοεισελθών Κουράκης έκανε το 3-0.

Στο 82' ο Πιερτζακόμι με έξοχη ατομική προσπάθεια πέρασε και τον τερματοφύλακα και σημείωσε το 4-0.

Το τελικό 5 – 0 πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Κουράκης που κέρδισε ο Μίσκου.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Χανιωτάκης, Δαμιανάκης, Ξενοκτιστάκης, Γκάρρεττ, Ζέεντορφ, Γενιτσαρίδης (62' Ρουμπάκης), Πιερτζακόμι (83' Απλαδάς), Αζίζι (62' Κουράκης), Μωραΐτης (62' Μίσκου), Ζέλλιος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Παγιαλάκης, Ιμπραχίμι, Πετρίδης, Αντωνόπουλος, Γύπαρης (16΄ Βελονάκης), Μανωλακάκης, Κλειδής, Νταγκουνάκης, Χρυσαφόπουλος, Γερωνυμάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ