Τέλος τα SMS – έως τις 00:30 η κυκλοφορία , αυτά εισηγούνται οι λοιμοξιολόγοι

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας κατά 1,5 ώρα και συγκεκριμένα μέχρι τις 12:30 το βράδυ από τις 14 Μαΐου εισηγήθηκε η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων. Τέλος τα SMS, η εισήγηση για τα γυμναστήρια.

Την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας κατά 1,5 ώρα και συγκεκριμένα μέχρι τις 12:30 το βράδυ από τις 14 Μαΐου εισηγήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες , η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, η συνεδρίαση της οποίας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. 

Παράλληλα, πρότεινε την κατάργηση των SMS στους πενταψήφιους αριθμούς 13033 και 13032, ενώ εισηγήθηκε και την απελευθέρωση του λιανεμπορίου, βάζοντας τέλος στο click away και το click in shop.

Σε ό,τι αφορά στις μετακινήσεις σε νησιά, η πρόταση της Επιτροπής είναι να επιτρέπονται μόνο μετά από πλήρη εμβολιασμό ή αρνητικό τεστ, ενώ δεκτό θα γίνεται και το ιστορικό νόσησης.

Για τα γυμναστήρια, οι Ειδικοί εισηγήθηκαν να ανοίξουν στις 31 Μαΐου, αφού επανεκτιμηθεί η επιδημιολογική κατάσταση.

Για τον Ιούνιο φαίνεται να μετατίθενται οι δεξιώσεις γάμων.

Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα στις 18:00 το απόγευμα από το υπουργό παρά τω πρωθυπουργό, Άκη Σκέρτσο και τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια. 

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...