Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα θα συνεδριάσει στην Κρήτη από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου, παρουσία των Πρωθυπουργών και Αρχηγών Κρατών

Petite Perle 300×250

Σχεδόν κάθε χρόνο, επιλέγεται μια ευρωπαϊκή χώρα στην οποία το ΕΛΚ διοργανώνει συναντήσεις και σεμινάρια με συγκεκριμένη ημερήσια διάταξη. Είναι τιμητικό, φέτος, να επιλέγεται η Ελλάδα για ένα τέτοιο σημαντικό πολιτικό γεγονός.

Όπως ανακοινώθηκε από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και τον Πρόεδρο του Μάνφρεντ Βέμπερ, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΕΛΚ, σήμερα, αποφάσισε την διοργάνωση των "Study Days", να γίνει στην Κρήτη, παρουσία των πρωθυπουργών και αρχηγών κρατών της ΕΕ που ανήκουν στο ΕΛΚ.

Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός για τη χώρα μας, δεδομένου ότι θα συμμετάσχουν εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, που ανήκουν στην πολιτική οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.  Από τα θέματα στην ατζέντα ξεχωρίζει η συζήτηση για τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης, η οποία αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την Ευρωπαϊκή Ένωση να ενισχύσει τον ρόλο της και την ικανότητά της να δρα γρήγορα και αποτελεσματικά στη διαχείριση κρίσεων.

Σημειώνεται ότι τα "study days" θα πραγματοποιηθούν από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου, στην Κρήτη, με φυσική παρουσία, εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ