Γλυκά Νερά σύζυγος 20χρονης: Κατάλαβα ότι η Κάρολαϊν είναι νεκρή όταν με έλυσαν οι αστυνομικοί

Petite Perle 300×250

Με βάση προηγούμενα ανάλογα εγκλήματα, αλλά και τα λάθη των δραστών, αναζητά η ΕΛΑΣ τους δράστες του ειδεχθούς εγκλήματος.

Λίστα με ανάλογες ληστείες που έχουν διαπραχθεί τα τελευταία πέντε χρόνια και έχουν κοινά χαρακτηριστικά με αυτή που κατέληξε στην δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά, έχουν ανασύρει και εξετάζουν τα στελέχη του τμήματος δίωξης εγκλημάτων κατά Ζωής της ασφάλειας.


Μάλιστα κάνουν μια κατηγοριοποίηση τους, αναζητώντας ομοιότητες με την μεθοδολογία των δολοφόνων της άτυχης κοπέλας. Εξετάζουν αν οι δράστες αυτών των ληστειών είχαν συλληφθεί και αν βρίσκονται ακόμη φυλακισμένοι, όπως επίσης αν και σε αυτές που είναι ανεξιχνίαστες έχουν ανιχνευθεί γενετικά ευρήματα και αποτυπώματα, τα οποία θα μπορούσε αντιπαραβληθούν με εκείνα που μπορεί να προκύψουν από την εξερεύνηση του σπιτιού της οικογένειας.


Στα εξειδικευμένα εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας αναλύονται εκατοντάδες δείγματα από το σκηνικό φρίκης στα Γλυκά Νερά που βρήκε το θάνατο η 20χρονη Καρολάιν, μπροστά στα μάτια του εντεκάμηνου μωρού της. Ο σύζυγος της νεαρής μητέρας έδωσε συμπληρωματική κατάθεση για τα χαρακτηριστικά των δραστών, όσα μπόρεσε να ανακαλέσει στις συνθήκες τρόμου και αγωνίας που έζησε δεμένος και καθηλωμένος μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Έκαναν το σπίτι «φύλλο και φτερό» για 30 λεπτά οι εγκληματίες
Οι αδίστακτοι δράστες παρέμειναν στο σπίτι του ζευγαριού για 30 ολόκληρα λεπτά αφότου είχαν σκοτώσει την άτυχη 20χρονη αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα. Οι κακοποιοί έκαναν φύλλο και φτερό όλους τους χώρους, αδιαφορώντας ακόμη και για το 11 μηνών βρέφος του ζευγαριού.


Τα στελέχη του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας, χρησιμοποίησαν μεθόδους αντιτρομοκρατικού τύπου κατά την έρευνα στους χώρους του σπιτιού σε μια προσπάθεια εντοπισμού δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού. Φορώντας ειδικές στολές και με χρήση ειδικών μηχανημάτων, χρήση φωτός υπεριώδους ακτινοβολίας ερεύνησαν εξονυχιστικά ακόμη και με… μπατονέτες, όλα τα σημεία του σπιτιού αναζητώντας DNA και αποτυπώματα, που μπορεί να ανήκουν στους δράστες.

Σύμφωνα με τις περιγραφές του 33χρονου συζύγου, οι δύο από τους δράστες ήταν ψηλοί και φορούσαν κουκούλες full face, ο ενώ ο τρίτος ήταν πιο κοντός. Οι δύο μιλούσαν καλά ελληνικά, ενώ ο τρίτος μία ξένη γλώσσα που δεν μπορούσε να αναγνωρίσει.
Ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν μεταφερθεί τα ρούχα που φορούσε το ζευγάρι αλλά και δείγματα από τα χέρια, τα νύχια και πρόσωπο της 20χρονης Καρολίνα, η οποία φαίνεται να ήρθε σε επαφή με τους δράστες πριν ακινητοποιηθεί.


«Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν ήρθαν οι αστυνόμοι και με έλυσαν»


Ο σύζυγος της Κάρολαϊν, της άτυχης μητέρας επισκέφθηκε το σπίτι τους, και έκανε δηλώσεις στις κάμερες όπου περιέγραψε τα δραματικά λεπτά που βίωσαν, αλλά και πότε συνειδητοποίησε πως η σύζυγός του ήταν νεκρή.
«Μας έδεσαν και από εκείνο το σημείο και μετά τους είχαμε πει ήδη πού είναι και τα χρήματα, από κει και μετά δεν ξέρω. Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν ήρθαν οι αστυνόμοι και με έλυσαν. Η κόρη μου ευτυχώς είναι καλά. Όποιος γνωρίζει κάτι είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει…»
«Αυτή τη στιγμή είναι 10-15-20 άτομα στο δρόμο και ψάχνουν… Δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα που μιλάμε, τις 3 τελευταίες μέρες ήμασταν όλοι μαζί, δουλεύουν όλη μέρα, όλο το βράδυ, όλη μέρα. Η αστυνομία, το ανθρωποκτονιών. Αυτό ξέρω, είναι συνέχεια σε επικοινωνία μαζί μου όσο έχω μπορέσει να τους βοηθήσω, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει, θα τους βρουν τα παιδιά αυτά», δήλωσε συντετριμμένος ο σύζυγος της 20χρονης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ