Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κέφια στο εκτός έδρας ματς της Γιουβέντους με τη Σασουόλο

Ιστορικής σημασίας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το εκτός έδρας ματς της Γιουβέντους με τη Σασουόλο. Μιας και ο Πορτογάλος φορ σημείωσε στην εν λόγω αναμέτρηση το 100ο του τέρμα με τη φανέλα των «μπιανκονέρι».

Αλλά δεν έμεινε εκεί. Κατάφερε να προσφέρει και άλλες στιγμές μαγείας ο έμπειρος φορ. Μία από αυτές που ξεχώρισαν ήταν με την μπάλα στα πόδια του την ώρα που ντρίμπλαρε έστειλε για… σπίρτα τον αμυντικό που προσπαθούσε να τον περιορίσει, αλλά, χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Ναι μεν ο Κριστιάνο μπορεί να έχει τα χρονάκια του (σ.σ είναι 36), ναι μεν μπορεί να μην έχει την ίδια ταχύτητα, όπως κάποτε ή να έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του και να μην τον νοιάζει πλέον τόσο πολύ να προσφέρει θέαμα, παρά ουσία.

Ωστόσο, πρέπει να πιστωθεί τον έμπειρο στράικερ ότι όταν θέλει και βρίσκει την ευκαιρία, τότε δύσκολα του βάζουν… στοπ όσοι είναι απέναντί του.

Δεν είναι το παιδάκι που ήταν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ούτε εκείνος ο… άγουρος νέος που έκανε ό,τι του κατέβαινε στο κεφάλι. Ναι μεν στο μάτι ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκείνης της εποχής μπορεί να ήταν πιο θελκτικός και πιο εντυπωσιακός, αλλά, από τη στιγμή που πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης την… είδε αλλιώς.

Άλλαξε. Εξελίχτηκε. Εκτός από ποιότητα έβαλε και… ποσότητα στο παιχνίδι. Και πολλά γκολ. Πάρα πολλά τέρματα από τον έμπειρο φορ, ο οποίος σε 133 αγώνες με τη Γιουβέντους έφτασε κιόλας τα 100 γκολ μαζί της. Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε.

Όπως επίσης πρέπει να τονίσουμε ότι ο Κριστιάνο παραμένει δύσκολος αντίπαλος ακόμη και για αμυντικούς που μπορεί να είναι πιο γρήγοροι από εκείνον ή που να είναι μικρότεροι σε ηλικία από εκείνον. Το παρακάτω βίντεο τονίζει του λόγου το… αληθές.

Είναι η στιγμή που ο 36χρονος σούπερ σταρ μοιράζει… σακούλες δωρεάν!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ