Ο Λευτέρης Αυγενάκης μοιράζει αθλητικό υλικό στα ολιγοθέσια Δημοτικά Σχολεία στις Καμάρες και στον Κρότο

Τα ολιγοθέσια Δημοτικά Σχολεία στις Καμάρες του Δήμου Φαιστού και στον Κρότο του Δήμου Γόρτυνας επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. 

Σκοπός των επισκέψεων του Υφυπουργού στα ολιγοθέσια Σχολεία του νομού Ηρακλείου, οι οποίες και θα συνεχιστούν, είναι η παράδοση αθλητικού υλικού που κατέχει το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, μέσω διάθεσης από το πρόγραμμα «Be Active» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο κ. Αυγενάκης μοίρασε στους μικρούς μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της καταγωγής του στις Καμάρες, αλλά και σε εκείνο του Κρότου, μπάλες (ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ), στρώματα γυμναστικής, στεφάνια για μπασκέτες και φιλέ για βόλεϊ.

Συγκινημένος ο Υφυπουργός Αθλητισμού, καθώς αναπόλησε τα παιδικά του χρόνια και έβλεπε στα πρόσωπα των παιδιών τη δίψα να μεγαλώσουν και να προκόψουν, τα συμβούλευσε να προσπαθούν συνεχώς. Να συνδυάσουν όσο καλύτερα γίνεται τα μαθήματά τους με την άθληση και να μην σταματούν να βάζουν στόχους. 

Χαρακτηριστικά τους είπε ο κ. Αυγενάκης «να στοχεύετε ψηλά, να κάνετε όνειρα. Να μην τα παρατάτε μπροστά σε δυσκολίες, εμπόδια και τυχόν αποτυχίες, να κυνηγάτε τα όνειρά σας μέχρι να τα πραγματοποιήσετε».  

Τον Υφυπουργό Αθλητισμού συνόδευαν ο αναπληρωτής Πρόεδρος του ΕΑΚΗ, Νίκος Νταμπακάκης και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, Μανώλης Μπελαδάκης. 

Στις Καμάρες υποδέχτηκαν τον κ. Αυγενάκη η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Παιδείας και δια Βίου Μάθησης του Δήμου Φαιστού, Βασιλεία Αρμουτάκη, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Γιώργος Κουτεντάκης, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου, Αθανασία Τσιπλάκη, το διδακτικό προσωπικό και κάτοικοι του χωριού.

Στον Κρότο τον καλωσόρισαν ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου, Γιώργος Παπαδάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ