Ολυμπιακός: Κάνει αγώνα δρόμου ο Παπασταθόπουλος για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Petite Perle 300×250

Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επιβεβαίωσαν τον μυϊκό τραυματισμό, με τον κεντρικό αμυντικό των ερυθρόλευκων να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 22 Μαΐου.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten σε ένα παιχνίδι-γιορτή, αφού οι ερυθρόλευκοι γιόρτασαν με μία φαντασμαγορική φιέστα την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Ωστόσο, στην αναμέτρηση κόντρα στον Δικέφαλο προέκυψε ένα απρόοπτο. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχώρησε τραυματίας στο 5ο λεπτό δίνοντας τη θέση του στον Μαντί Καμαρά με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για θλάση α' βαθμού. Την Πέμπτη (13/5) ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων πραγματοποίησε εξετάσεις, οι οποίες επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις και τον μυϊκό τραυματισμό.

Η παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 22 Μαΐου κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι αμφίβολη, όμως τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο. Ο Παπασταθόπουλος θα ακολουθήσει θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογείται μέρα με τη μέρα, ώστε να διαπιστωθεί αν τελικά θα προλάβει το μεγάλο παιχνίδι. Πάντως, ο κεντρικός αμυντικός θα κάνει έναν αγώνα δρόμου και δεν είναι εντελώς απίθανο να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ήδη έχει αρκετά προβλήματα στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ