Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Μινώα Πεδιάδας

Petite Perle 300×250

Από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας γνωστοποιείται ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η λειτουργία νέων προγραμμάτων Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ), τα οποία θα πραγματοποιηθούν μέσω τηλε – εκπαίδευσης, όντας προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν λόγω Covid-19. Τα προσφερόμενα προγράμματα, για τα οποία μπορούν να υποβάλλουν άμεσα αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι, είναι τα εξής:  

Α/ΑΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ:
ΤΗΛΕ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
1Ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα – "e-Επιχειρείν"25Χ
2Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων25Χ
3Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή, κλπ)25Χ
4Επαγγελματική ενεργοποίηση ανέργων γυναικών25Χ
5Συμβουλευτική σταδιοδρομίας25Χ
6Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση25Χ
7Χρηματοδοτικά Προγράμματα / εργαλεία που βρίσκονται σε ισχύ για αγροτικές δραστηριότητες10Χ
8Κατανοώ το φορολογικό σύστημα και φτιάχνω τη φορολογική μου δήλωση12Χ
9Αγγλικά για τον τουρισμό25Χ
10Δημιουργία Ιστοσελίδας50Χ

Διευκρινίζεται ότι τα ανωτέρω προγράμματα θα λειτουργήσουν αποκλειστικά και μόνο με εξ αποστάσεως παρακολούθηση και απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες, άνεργους και εργαζόμενους, νέους, φοιτητές, κλπ, ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία, μορφωτικό επίπεδο, χώρα καταγωγής, θρησκεία και τόπο διαμονής. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σε αυτά αποτελεί ο κάθε εκπαιδευόμενος να διαθέτει τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό (Η/Υ, tablet, κλπ) με κατ' ελάχιστον πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μπορέσει να παρακολουθήσει και να ολοκληρώσει επιτυχώς τα επιμορφωτικά προγράμματα. 

Προκειμένου να παρακολουθήσουν τα ανωτέρω εκπαιδευτικά προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως αποστείλουν – μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλ. δ/νση: [email protected] – την πλήρως συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση τους σκαναρισμένη/σαρωμένη.

Για την ένταξη στα προγράμματα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αιτηθεί μόνο για δυο (2) προγράμματα ταυτόχρονα, ενώ όταν ολοκληρώσει ένα από αυτά επιτυχώς έχει τη δυνατότητα να αιτηθεί να συμμετάσχει σε νέο πρόγραμμα. 

Τέλος σημειώνεται ότι η λειτουργία του ΚΔΒΜ Δ. Μινώα Πεδιάδας υλοποιείται με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ινστιτούτου Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μινώα Πεδιάδας:  Τηλ. : 28910 41193, Email: [email protected] .

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ