Στο Δήμο Μαλεβιζίου τα παιδιά ζωγραφίζουν για την οικογένεια από 15 έως 22 Μαΐου για την ενίσχυση του παιδικού χωριού SOS Ηρακλείου

«Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την οικογένεια» στο Δήμο Μαλεβιζίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας, που εορτάζεται στις 15 Μαΐου.

Με πρωτοβουλία της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Πολιτισμού Εύας Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη και τη στήριξη της Αντιδημάρχου Παιδείας Χρύσας Λυρώνη, η δράση έχει ως στόχο αφενός να προβάλει τη σημασία της οικογένειας και αφετέρου να ενισχύσει το έργο του Παιδικού Χωριού SOS Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο της δράσης καλούνται οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Μαλεβιζίου να εκφράσουν μέσα από τη ζωγραφική εικόνες και συναισθήματα γύρω από την οικογένεια.

Η ζωγραφιά κάθε μαθητή θα φωτογραφίζεται από το γονέα και θα αποστέλλεται στο e-mail [email protected] από τις 15 έως και τις 22 Μαΐου.

Με τις δημιουργίες τους, οι «μικροί ζωγράφοι» θα στηρίξουν το έργο του Παιδικού Χωριού SOS Ηρακλείου, αφού για κάθε ζωγραφιά οι χορηγοί θα διαθέτουν 1 ευρώ για την ενίσχυσή του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ