Συνάντηση στο Club Candia Sport ενόψει της επανεκκίνησης Ακαδημιών και νέων δραστηριοτήτων

Το Club Candia Sport βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επανεκκίνηση των προπονήσεων και των δραστηριοτήτων των Ακαδημιών, με ημερομηνία ορόσημο την Δευτέρα 17 Μαΐου.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της αναβάθμισης που επιχειρεί η διεύθυνση του Club, οι αθλούμενοι θα μπορούν να απολαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα αθλημάτων όπως tennis και padel tennis, νυχτερινή ζώνη με τουρνουά «8Χ8» και «6X6», παιχνίδια ψυχαγωγίας αλλά και υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας.
Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Club Candia Sport μια ευρεία συνάντηση με τους προπονητές, τα στελέχη, την γραμματεία, τις συνεργαζόμενες Ακαδημίες και όλους τους εμπλεκόμενους στη νέα εποχή που ξεκινά.


Εκ μέρους της διευθύνσεως, ο κ. Χρήστος Καταρτζόγλου και ο κ. Γιώργος Γιανναδάκης πήραν το λόγο και μίλησαν στο έμψυχο δυναμικό του Club δίνοντας κατευθύνσεις και λεπτομέρειες αλλά και τονίζοντας την σημασία που θα δοθεί στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Άλλωστε, πρωτεύοντα ρόλο στην νέα εποχή για το Club Candia Sport έχει η ασφαλής επιστροφή όλων στα γήπεδα και στον αθλητισμό με υγεία.
Ανάλογες συναντήσεις θα γίνουν και το επόμενο διάστημα και κάθε βήμα θα διέπεται από οργανωτική υπευθυνότητα…

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ