Τραγωδία στο Αγρίνιο-Βρέθηκε νεκρός ψαροντουφεκάς

Τελευταία Ενημέρωση:

Σοκ έχει προκαλέσει στη κοινωνία του Αγρινίου η είδηση για τον τραγικό θάνατο που βρήκε χθες ένας 49χρονος στη Γέφυρα του Αχελώου που βρέθηκε εκεί για να ψαρέψει. 

Σύμφωνα, με πληροφορίες από την τοπική Αστυνομία ο άτυχος βρέθηκε στο σημείο γύρω στις 3 μετά το μεσημέρι προκειμένου να ψαρέψει. Η πρώτη ενημέρωση στις αρχές δόθηκε από την ίδια τη σύζυγό του γύρω στις 9 το βράδυ και αμέσως ξεκίνησε κινητοποίηση για τον εντοπισμό του τόσο από την Αστυνομία όσο και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Οι συντονισμένες έρευνες είχαν ως αποτέλεσμα να βρεθεί η σορός του άτυχου 49χρονου, να επιπλέει ανάσκελα, σε έναν παραπόταμο στο ύψος της Στράτου.

Σύμφωνα, με πληροφορίες του agriniotimes, έως αυτή την ώρα δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, όμως πιθανολογείται ότι ο θάνατος προήλθε είτε από το γεγονός ότι δεν είχε φορέσει τα βατραχοπέδιλα του ή γιατί μπορεί η ροή του νερού να τον παρέσυρε με τρόπο ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει.

Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτρομή η οποία θα γίνει στο Πανεπιστημιακό της Πάτρας.

Related Articles