Ευχαριστήριο Δημάρχου Φαιστού προς ΕΑΚΗ για την παραχώρηση αθλητικού υλικού

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Νικολιδάκης, νιώθοντας την ανάγκη να ευχαριστήσει τον ΕΑΚΗ, για την παραχώρηση αθλητικού υλικού, αναφέρει:

 Ο αθλητισμός είναι αλληλεγγύη και κοινό όραμα του είναι η συνεργασία και η αλληλοϋποστήριξη. Στο πλαίσιο αυτό αισθανόμαστε μεγάλη ευγνωμοσύνη ως Δήμος Φαιστού και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την διοίκηση του ΕΑΚΗ για την ευγενική παραχώρηση των δύο μπασκετών που θα τοποθετηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών προκειμένου να υποστηρίξουν τις ανάγκες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή. Εκτός από τον πρόεδρο του ΕΑΚΗ κ. Ελευθέριο Ζερβό εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την Αντιπρόεδρο του ΕΑΚΗ κ. Εύα Σημαιάκη, τον Αναπληρωτή πρόεδρο Νίκο Νταμπακάκη, τον υπεύθυνο του κλειστού Λίντο κ. Γιώργο Κεφάκη, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στη διαδικασία παράδοσης. Δέσμευση μας είναι η αξιοποίηση τους στον καλύτερο δυνατό βαθμό και η συνέχεια της συνεργασίας τόσο με το ΕΑΚΗ όσο και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος υποστηρίζει το όραμα του Δήμου μας για ουσιαστική αναβάθμιση των υποδομών και του Αθλητισμού στο Δήμο μας και την Κρήτη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...