Με αντιπροσωπεία της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες συναντήθηκε ο Βασίλης Λαμπρινός

Petite Perle 300×250

Την πρόταση για την καθιέρωση ετήσιου διεθνή αγώνα στίβου για Άτομα με Αναπηρίες κατέθεσε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ στον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Λότζια, συμμετείχαν η πρόεδρος της ΕΑΟΜ – ΑμεΑΙωάννα Καρυοφύλλη, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής ΑνάπτυξηςΓιώργος Καπελλάκης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Αντώνης Παπαδάκη.

Με αφορμή την μεγάλη επιτυχία της ημερίδας για ΑμεΑ που διοργανώσαν ο Δήμος Ηρακλείου, η Περιφέρεια Κρήτης και η Ομοσπονδία στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 27 Μαρτίου, η αντιπροσωπεία της ΕΑΟΜ – Αμεα πρότεινε στον Δήμαρχο την καθιέρωση και την ενίσχυση αντίστοιχων αγώνων.

Η πρότασή τους περιελάμβανε, πέρα από τον ετήσιο διεθνή αγώνα και την φιλοξενία πανελλήνιων αγώνων και ημερίδων καθώς και προπονητικά καμπ Εθνικών Ομάδων αθλητών ΑμεΑ.

Ο Δήμαρχος από την  πλευρά του τόνισε ότι ο Δήμος Ηρακλείου βλέπει πολύ θετικά αυτές τις προτάσεις και μέσω της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού και της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου θα συνδράμει στο μέτρο των δυνατοτήτων του για την υλοποίησή τους.

«Στηρίζουμε τον αθλητισμό των ΑμεΑ εμπράκτως και θεωρούμε ότι το Ηράκλειο με τις εγκαταστάσεις του, όπως αποδείχθηκε από την επιτυχία και τις σπουδαίες επιδόσεις που σημειώθηκαν στην πρόσφατη ημερίδαη οποία έγινε στο Παγκρήτιο, έχει όλες τις προδιαγραφές να φιλοξενεί σε ετήσια βάση σπουδαίους αγώνες για αθλητές με αναπηρίες. Σε συνεργασία με την ΕΑΟΜ – Αμεαθα κάνουμε ό,τι μπορούμε προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση» δήλωσε ο Δήμαρχος σχετικά

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ