Γλυκά Νερά: Ανθρωποκυνηγητό για τους δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν

Petite Perle 300×250

Μέσω της τεχνολογίας αλλά και από μαρτυρίες σχετικά με τους τρεις αδίστακτους ληστές  που δολοφόνησαν την 20χρονη Καρολάιν μπροστά στα μάτια του συζύγου και του 11 μηνών βρέφους, προσπαθούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ να εξιχνιάσουν το έγκλημα που συντάραξε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η λίστα των υπόπτων ποινικών που ερευνούν οι διωκτικές αρχές για τυχόν εμπλοκή τους στη δολοφονία της Κάρολαϊν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, αφορά περίπου 30 σκληρούς ποινικούς.

Σε αρχικό στάδιο,  οι αστυνομικοί θα εξετάσουν πόσοι από τους 30 συγκεκριμένους σκληρούς ποινικούς παραμένουν ακόμα φυλακισμένοι και να προχωρήσουν σε έρευνα ώστε να διαπιστώσουν εάν κάποιοι από αυτούς σχετίζονται με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Ένα από τα στοιχεία που διερευνούν οι Αρχές αφορά τον τρόπο που προσέγγισαν αλλά και διέφυγαν οι αδίστακτοι δολοφόνοι.

Όπως εκτιμούν, πλέον, οι αστυνομικοί, οι δράστες έφτασαν στο σπίτι πεζοί, καθώς το όχημά τους ήταν αρκετά μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.

Προκειμένου,  μάλιστα  να μην κινήσουν την υποψία κανενός κατοίκου της αραιοκατοικημένης περιοχής -με τη στάθμευση ενός αγνώστου οχήματος στους ερημικούς δρόμους- το άφησαν σε κάποιο πολυσύχναστο σημείο.

Οι Αστυνομικοί ψάχνουν από κάμερες της ευρύτερης περιοχής να βρουν στοιχεία που αφορούν στον τρόπο προσέγγισης και διαφυγής των δραστών καθώς έτσι μπορεί να οδηγηθούν γρηγορότερα στους δράστες.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ