Με αισιοδοξία και ισχυρό μήνυμα του Αντώνη Παπαδάκη η πρώτη συγκέντρωση της Κ18- CANDIA-Δαμάστας

Petite Perle 300×250

Την Δευτέρα η επανέναρξη των προπονήσεων

Μετά από έξι και πλέον μήνες οι ποδοσφαιριστές της αναπτυξιακής ομάδας Κ18 CANDIA – ΔΑΜΑΣΤΑΣ ετοιμάζονται να επιστρέψουν στα γήπεδα για προπονήσεις. Ενόψει της επανεκκίνησης που έχει οριστεί για την προσεχή Δευτέρα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η πρώτη συγκέντρωση διοίκησης, τεχνικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών, με ξεχωριστή την παρουσία του φυσικού ηγέτη του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνη Παπαδάκη, ο οποίος έστειλε το δικό του ισχυρό μήνυμα για τα παιδιά της Κ18 CANDIA – ΔΑΜΑΣΤΑΣ.

Το παρών έδωσαν στην πρώτη συγκέντρωση ο ιδιοκτήτης του Club Candia Sport κ. Χρήστος Καταρτζόγλου, εκ μέρους της διοίκησης της Κ18 CANDIA – ΔΑΜΑΣΤΑΣ ο πρόεδρος κ. Γαρεφαλάκης και ο αντιπρόεδρος κ. Σταματάκης, ο προπονητής της ομάδας κ. Στέλιος Μιχελακάκης και οι περισσότεροι εκ των ποδοσφαιριστών.

Πρώτος πήρε το λόγο ο κ. Καταρτζόγλου και μίλησε για την επιστροφή και την προετοιμασία που θα γίνει τους επόμενους μήνες με στόχο τη συμμετοχή στο νέο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ που θα ξεκίνησε τις Σεπτέμβριο. «Είμαι πολύ χαρούμενους που βρισκόμαστε και πάλι όλοι μαζί. Και είμαι ακόμα πιο χαρούμενος που αυτή η προσπάθεια ξεκινά μαζί με την Δαμάστα, μια ομάδα που αγωνίζεται στην Γ' Εθνική με νέα παιδιά, διαθέτοντας τα καλύτερα ταλέντα της Κρήτης. Είναι προς τιμήν του κ. Αντώνη Παπαδάκη αυτό που κάνει η Δαμάστα, που επενδύει στα ταλέντα του νησιού. Κι εσείς να δουλέψετε, θα σας δοθούν ευκαιρίες και θα ανταμειφθείτε» είπε στους παίκτες της Κ18 CANDIA – ΔΑΜΑΣΤΑΣ o ιδιοκτήτης του Club  Candia Sport.

«Το μέλλον είναι δικό σας»

Στην τοποθέτησή του στη συνέχεια ο φυσικός ηγέτης του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνης Παπαδάκης επεσήμανε τα εξής:  «Ξεκινάμε πολύ σοβαρά αυτή την προσπάθεια. Για άλλους είναι τρελό, για άλλους ρομαντικό, για μένα είναι καινοτόμο ή πρωτοποριακό. Στην Ελλάδα δυστυχώς 17-18 ετών θεωρείσαι μικρός και στα 19 δεν κάνεις. Η Δαμάστα έχει δημιουργήσει μία ομάδα στην Γ' Εθνική με μέσο όρο τα 20.3 έτη. Εσείς θα δημιουργήσετε μια ομάδα, την Κ18 CANDIA – ΔΑΜΑΣΤΑ που θα παίξει σε ένα πρωτάθλημα που θα διαφημίσει την παιδεία και το ευ αγωνίζεσθαι. Γίνεται μια συμμαχία με το CANDIA για να μη χάνονται τα ταλέντα. Θέλω να δίνετε πρώτα απ' όλα βαρύτητα στα μαθήματά σας και μετά να δείτε το ποδόσφαιρο. Από Δευτέρα θα σας παρακολουθεί το τεχνικό τιμ της Δαμάστας. Το μέλλον είναι δικό σας. Ευκαιρίες θα πάρετε όλοι». Επίσης ο κ. Παπαδάκης ανακοίνωσε ότι πλήρες αθλητικό υλικό με επίσημες εμφανίσεις, φόρμες, μπάλες, μπάλες, εξοπλισμός προπόνησης θα δοθούν με δικές του ενέργειες στην Κ18 CANDIA – ΔΑΜΑΣΤΑ.

«Συνέπεια και σοβαρότητα»

Μετά το καλωσόρισμα που έκανε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Γαρεφαλάκης, το λόγο πήρε ο προπονητής κ. Στέλιος Μιχελακάκης, δίνοντας λεπτομέρειες για την επανέναρξη των προπονήσεων και το υγειονομικό πρωτόκολλο. Ζήτησε συνέπεια και σοβαρότητα απ' όλους, προσοχή στους κανόνες, στη διατροφή και στο ωράριο. Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Δευτέρα στις 20:00 στις εγκαταστάσεις του Club Candia Sport για την επανέναρξη των προπονήσεων…

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ