Oλοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Αλμυρού για το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΟΑΝ στον Άγιο Νικολάο

Petite Perle 300×250

Ο Δημήτρης Βολονάκης, είδε για δεύτερη ημέρα, τον Ζέεντορφ Μέντες να μένει εκτός προπόνησης, κάτι που πλέον τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο, καθώς μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου, όπου και είχε αποκομίσει πρόβλημα τραυματισμού, δεν συμμετείχε σε καμία από τις δύο προπονήσεις που διεξήχθησαν.

Πέραν αυτού πάντως, ο Αλμυρός δεν έχει άλλα προβλήματα απουσιών ή τραυματισμών, ενώ τα ράπιντ τεστ στα οποία υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα, ήταν όλα «καθαρά» και δεν προέκυψαν επιπλέον προβλήματα.

Στην αποστολή που θα αναχωρήσει για τον Άγιο Νικολάο, συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, όπως επίσης και ο Ζέεντορφ Μέντες, ενώ η τελική 20άδα θα επιλεγεί λίγη ώρα πριν από το παιχνίδι…

Στον Αλμυρό, μετά τα δύο διαδοχικά 5-0 κόντρα σε Άρη Σούδας και Αστέρα Ρεθύμνου, επιθυμούν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, αναγνωρίζοντας όμως πως το έργο τους, θα είναι ιδιαίτερα δυσκολότερο, απέναντι σε έναν αντίπαλο του επιπέδου του ΑΟΑΝ, ο οποίος φέτος, έχει δείξει να είναι ιδιαίτερα αποφασιστικός και σίγουρος στο παιχνίδι του.

Υπενθυμίζουμε, δικαίωμα συμμετοχής θα έχει ο Λευτέρης Γιαλούσης, που είχε συμπληρώσει κάρτες και εξέτισε τη τιμωρία του στον αγώνα με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ