Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται κάθε σαββατοκύριακο οι ενημερωτικές εξορμήσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο Ηράκλειο

Petite Perle 300×250

Χθες, Σάββατο 15 Μάη, κλιμάκιο στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, μαζί με μέλη της Οργάνωσης Μινώα Πεδιάδας και επικεφαλής τον βουλευτή του νομού Ν.Ηγουμενίδη περιόδευσαν στην λαϊκή αγορά Αρκαλοχωρίου. Συνομίλησαν με παραγωγούς και εμπόρους για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΝΔ, το οποίο καταργεί τον χαρακτήρα των λαϊκών αγορών και τις παραχωρεί προς εκμετάλλευση σε οικονομικά ισχυρούς, για να τις λειτουργήσουν ως υπαίθρια σούπερ μάρκετ, αδιαφορώντας έτσι για την επιβίωση των επαγγελματιών και το συμφέρον των καταναλωτών. Παραγωγοί και έμποροι δεν έκρυψαν την ανησυχία τους, ενώ έντονο υπήρξε και το ενδιαφέρον των πολιτών, στους οποίους μοιράστηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, μέλη της Οργάνωσης Κέντρου και οι τρεις βουλευτές του νομού, Σ.Βαρδάκης, Ν.Ηγουμενιδης και Χ.Μαμουλάκης, πραγματοποίησαν εξόρμηση στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Η αγωνία των καταστηματαρχών για την πρώτη ημέρα λειτουργίας της αγοράς χωρίς sms ήταν έκδηλη και οι περισσότεροι μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, μετά το πολύμηνο lockdown. Από την πλευρά τους τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ διαβεβαίωσαν ότι θα σταθούν στο πλευρό τους, αναδεικνύοντας με κάθε τρόπο, σε όλα τα επίπεδα, τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις τους. Διένειμαν, επίσης, έντυπα με τις προτάσεις του επικαιροποιημένου οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Το πρόγραμμα ενημερωτικών εξορμήσεων συνεχίστηκε σήμερα, Κυριακή 16 του Μάη, με αντιπροσωπεία στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να επισκέπτεται την πλατεία Δειλινών. Τα μέλη του κόμματος είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολίτες που βρίσκονταν στα καφενεία της περιοχής και να συζητήσουν μαζί τους για θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, αλλά και ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα και τη γειτονιά τους. Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία, αλλά και στο εργασιακό νομοσχέδιο, με το οποίο η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί να καταργήσει βασικά δικαιώματα των εργαζομένων, ακόμα και το 8ωρο εργασίας.

Τις ενημερωτικές εξορμήσεις συντονίζει η αρμόδια Θεματική Ομάδα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Οι οργανώσεις και οι βουλευτές του κόμματος στο Ηράκλειο είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν κανέναν μόνο στην κρίση, την οποία εντείνει με τις επιλογές της η κυβέρνησης της ΝΔ. Σε πείσμα των ελεγχόμενων ΜΜΕ θα συνεχίσουν να ενημερώνουν τους πολίτες για όλα τα θέματα που τους αφορούν και για τις προτεραιότητες που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ώστε να ξανασταθεί η κοινωνία στα πόδια της.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ