Ο ΟΦΗ που θέλει ο Νιόπλιας για τη νέα χρονιά: Μικρότερο ρόστερ, καλό ποδόσφαιρο και σταθερότητα"

Petite Perle 300×250

Στην πρώτη συνέντευξη τύπου ενόψει της νέας χρονιάς ο Νίκος Νιόπλιας ήταν αποκαλυπτικός σχετικά με τα θέλω του για τον σχεδιασμό του ΟΦΗ της επόμενης περιόδου.

Aναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Νιόπλιας

Το πρώτο σχόλιο του Νίκου Νιόπλια: "Για ένα μεγάλο διάστημα είχαμε καλά διαστήματα, θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι και μετά ήρθε το αποτέλεσμα. Όμως είχαμε υπολογίσει να δώσουμε χρόνο, όμως από την χαλαρότητα δεν πήραμε το ματς παρότι ήμασταν καλοί. Είναι αλήθεια ότι είχαμε επηρεαστεί, ο Μίλτος ήταν ένα απίστευτο παιδί. Μπορεί να μαλώνεις και μετά να σε αγκαλιάζει, ήταν παίκτης καρδιάς και τελικά προδόθηκε από την καρδιά του και πράγματι ήταν μια δύσκολη στιγμή για εμάς".

Για την απόφαση του να αποφασίσει τόσο γρήγορα για την παραμονή του: "Αυτό που έκανε ήταν το θέλω του προέδρου, ο σεβασμός και η εκτίμηση για την προσπάθεια, το θέλω των παιδιών του Γιάννη και του Γιώργου και είναι αλήθεια πως δεν ήταν δύσκολο. Με όλες μας τις δυνάμεις θα προσπαθήσουμε, πέραν του ότι έχω παίξει εδώ και δεν θα το δω φιλικά αλλά επαγγελματικά γιατί μόνο όταν το δεις έτσι, νομίζω ότι θα πετύχουμε. Ακόμα δεν είναι εύκολο να πω για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, ήδη έχουμε μεγάλο ρόστερ, μεγάλος αριθμός παικτών και πρέπει να πάρει λίγος χρόνος γιατί πρώτα ξεκαθαρίζεις και μετά παίρνεις τις αποφάσεις".

Για τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν: "Έχουμε καλούς παίκτες και πρέπει να έχουμε και άλλους καλούς για να σταθούμε σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο".

Για το πως θα κινηθεί ο ΟΦΗ μεταγραφικά: "Να δούμε πρώτα τα συμβόλαια, η δική μου δουλειά είναι να προτείνω παίκτες, ποιοι παίκτες μένουν και υπάρχει χρόνος. Δεν είναι όπως πέρυσι που μας πίεζε ο χρόνος, τώρα υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι παίκτες, θα υπάρχει μεγάλος αριθμός ελεύθερων παικτών".

Για τον στόχο της επόμενης περιόδου: "Πρώτα πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας, να σταθεροποιηθούμε σε μια θέση και μετά θα μπορείς να μην κάνεις μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ".

Για το αν χρειάζεται να αλλάξουν πολλά: "Είναι πολύ νωρίς ακόμα, θα δούμε ποιοι θα μείνουν και από εκεί και πέρα θα χτίσεις".

Για το πως οραματίζεται τον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου: "Οραματίζομαι μια ομάδα που θα είναι πολύ δυνατή μέσα στο σπίτι της, στην συνέχεια να έχει μια αγωνιστική ταυτότητα".

Για το ποιο είναι το μεγαλύτερο αγωνιστικό στοιχείο που θα εστιάσει: "Την τριάδα στα στόπερ την έβαλα λόγω προβλημάτων, στα χαφ ήταν σε καλή κατάσταση και ο Σαρδινέρο όσες φορές έπαιξε winger δεν ήταν καλός, πάντα παίζω με τετράδα όμως θα το δούμε αυτό, δεν είμαι από εκείνους που παίρνουν μια απόφαση. Είναι μεγάλο το ρόστερ, δεν μπορείς να κάνεις προπόνηση καν, φυσικά το ρόστερ πρέπει να μειωθεί".

Για τις σκέψεις του για τους παίκτες των τμημάτων υποδομής: "Πάντα πρέπει να ρίχνουμε το βλέμμα μας στα νέα παιδιά, βλέπω ότι γίνονται πολλές ανακατατάξεις στα τμήματα υποδομής. Σίγουρα θα τα προσέχουμε, είναι ωραίο να έχεις παιδιά μέσα από τις ακαδημίες".

Για τα θετικά στοιχεία που κρατάει από την φετινή σεζόν: "Πάντα υπάρχουν καλά στοιχεία, αλλά είναι πολύ λίγα γιατί αν ήταν πολλά δεν θα βρισκόμασταν εδώ. Είναι ένας αξιόλογος κορμός αλλά υπάρχουν κάποια παιδιά που όταν λείπουν έχουμε σκαμπανεβάσματα και χαλαρώνει ποιοτικά. Αυτές τις συζητήσεις για το τεχνικό τιμ θα τις κάνει ο Γιάννης".

www.gentikoule.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ