Η απάντηση της Τότεναμ στο αίτημα αποχώρησης του Κέιν μέσω ανακοίνωσης

Petite Perle 300×250

Ο Χάρι Κέιν φέρεται να έκανε επίσημο αίτημα στην Τότεναμ να τον αφήσει να φύγει στο τέλος της σεζόν και η διοίκηση της ομάδας του Βορείου Λονδίνου απάντησε εμμέσως στον αρχηγό της εθνικής Αγγλίας μέσω λακωνικής δήλωσης.

H Τότεναμ συμπληρώνει φέτος 13 χρόνια απόλυτης ξηρασίας, με τον τελεταίο της τίτλο να καταγράφεται το 2008 (League Cup) και το γεγονός πως δεν θα είναι τη νέα σεζόν στο Champions League φαίνεται πως επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τον Χάρι Κέιν.

Σε τέτοιον ώστε να διαμηνύσει το βράδυ της Δευτέρας στους ανθρώπους των σπιρουνιών πως επιθυμεί να αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν, με τα ρεπορτάζ των αγγλικών μίντια να τονίζουν πως η κίνηση του 27χρονου επιθετικού προκάλεσε τα άμεσα αντακακλαστικά των Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι που επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Φυσικά, στο στρατόπεδο της Τότεναμ επικράτησε παγωμάρα βλέποντας τον καλύτερο παίκτη τους και έναν από τους κορυφαίους στράικερς στον κόσμο να ζητάει την αποδέσμευσή του και να ανοίγει ουσιαστικά την πόρτα στους εγχώριους ανταγωνιστές της, με τη διοίκηση να απαντάει εμμέσως στον Κέιν, μέσω λιτής δήλωσης που έγινε την Τρίτη (18/5) στην λονδρέζικη "Standard":

"Το ενδιαφέρον μας αυτή τη στιγμή είναι να τελειώσουμε τη σεζόν όσο πιο ψηλά γίνεται. Και σε αυτό θα πρέπει να εστιάζουν όλοι όσοι είναι στην Τότεναμ", ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως ο αρχισκόρερ των σπιρουνιών δεσμεύεται μαζί τους με συμβόλαιο μέχρι το 2024 και σε περίπτωση που κάποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει, είναι πολύ πιθανό το κόστος της μεταγραφής να εκτοξευτεί στα 175 εκατομμύρια ευρώ.

πηγή: www.sport24.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ