Κοντά σε Μήτογλου η ΑΕΚ

Petite Perle 300×250

Η ΑΕΚ προχωράει άμεσα την ενίσχυσή της και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Γεράσιμου Μήτογλου από τον Βόλο.

Αμεσα προχωράει ο σχεδιασμός της ΑΕΚ ενόψει της νέας περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ενωση είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Γεράσιμου Μήτογλου από τον Βόλο! Οι δύο ομάδες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξει και συμφωνία!

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός ξεχώρισε στους ανθρώπους της ΑΕΚ και οι δύο διοικήσεις βρίσκονται στις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής. Δεν αποκλείεται, εκτός από το ποσό στο οποίο θα κλείσει το deal να υπάρξει και έμψυχο αντάλλαγμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό ο Μίλος Ντέλετιτς να δοθεί δανεικός στον Βόλο στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο πλευρών.


Ο Γεράσιμος Μήτογλου ήταν ένας από τους αρκετούς παίκτες που ξεχώρισαν φέτος στον Βόλο. Ο αδερφός του μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Ντίνου, αγωνίστηκε σε 26 ματς φέτος (σε όλες τις διοργανώσεις) και σκόραρε και 3 φορές.

Μάλιστα, το ένα του γκολ ήταν κόντρα στην ΑΕΚ, για το ματς Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ (4-2). Eνδιαφέρον έντονο υπήρχε και από την κροατική Ριέκα, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Μήτογλου θα καταλήξει στην ΑΕΚ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ